דרושים רעיונות לבגדים

• הוסף לסימניות
החתונות מתקרבות, ואנחנו צריכים בגדים להרבה ילדות.
אשמח מאוד אם תוכלו לשתף בדוגמאות לבגדים שתפרתם/קניתם/שכרתם בתקופה האחרונה
לשם השראה.
בנוסף, אשמח לשמוע על צבעים שראיתם ונהנתם...
תודה רבה למסייעות.

• הוסף לסימניות
מכירה אחת בשם אביטל בבני ברק שמעצבת ומשכירה שמלות ערב לנשים ולילדות,שמלות מדהימות ובמחירים סבירים,כדאי להכנס ולהתרשם,בהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל
תעלו לנו תמונות ךהשראה לתפירה!
איזה צבעים הולכים הקיץ הזה מישהי יודעת?
מי מכירה בירושלים איפה לקנות בדים ברמה והמחיר של "נחלת בנימין " בתל אביב.
תודה תודה תודה

• הוסף לסימניות
אולי יש למישהו תמונות להשראה?
אני תופרת בעצמי ולא מספיק מגובשת עם צבע ועיצוב.

• הוסף לסימניות
נחמי ברוינר- רח' הזית בירושלים.
מפרסמת שהיא מוכרת בדים מנחלת בינימין.

• הוסף לסימניות
נחמי ברוינר היא אמנית של ממש בנוגע לעבודות מיוחדות על בגדים. הבדים שהיא מוכרת הם בהתאם לרמה שלה, וכך גם המחיר

• הוסף לסימניות
אני לא מחפשת משהי שתופרת בגדים
וכרגע גם לא בדים
אני מחפשת רעיונות לבגדים שקניתם/שכרתם וכדו'
לילדות בגילאי 2-13
יש לי כיוון אבל יעזור לי מאוד לראות עוד דברים מוכנים.
תודה!

• הוסף לסימניות
כתבי לי מייל, אשלח לך תמונות בפרטי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כנ"ל. יש לי דוגמא מיוחדת

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המסייעות
התמונות ששלחתן ממש נהדרות ועוזרות לי בגיבוש בגד מתאים...
אשתדל לשתף אתכן בל"נ בתוצאות (זה יקח עוד קצת זמן...)

ואם יש עוד רעיונות - אשמח לראות
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה