********** דרושים שמות להקות ישנות טיכו ******

• הוסף לסימניות
אודה למי שיעלה כאן שמות להקות יהודיות אמריקאיות/אנגליות ישנות ונוסטלגיות,
כגון: בני הרבנים | פרחי ניו יורק | פרחי טורונטו | ברוך צ'ייט | עמודי שיש וכדו'.

תודה

• הוסף לסימניות
היה איזה פרויקט למוזיקה יהודית עתיקה באחד האוניבסיטאות בארה"ב.
אחפש את זה , ואשלח לך קישור.
היו שם דברים נוסטלגיים למדי.

• הוסף לסימניות
פרחי לונדון - עם יגאל צאליק

• הוסף לסימניות
תחפשי שם בקטגוריה של חסידי.
יש שם המון המון מידע.
(צר לי שאני לא יכולה לסנן רק את זה)

• הוסף לסימניות
פרחי צליל וזמר.
אור חדש.
The Rabbi's sons

היו גם יוסי זוננבליק ולהקתו (לא זוכרת ת'שם).
חיפוש קצר בהאסק 2 העלה בי זכרונות... השיר "אליך ה' אקרא"...
איו שירים כאלה היום!!!
וללהקה שלו קוראים Pirchey Boys

המידע עזר?

מותר לשאול מהי מטרת החיפוש? אני סקרנית נורא!!! (נוסטלגיה...)

• הוסף לסימניות
פיאמנטה........

• הוסף לסימניות
פרחי לונדון
החבר'ה (לא הלהקה של היום, משו ענתיקה לגמרי...)
JEP
דבקות
המקהלה של רובי בנט

• הוסף לסימניות
רבע לשבע
צמד רֵעים
אוף שימחעס (מקווה שזה בלי שגיאות..)
שלהבת (קיים גם היום?)

• הוסף לסימניות
פרחי ישורון
דבקות
אור חדש

• הוסף לסימניות
פרחי טורונטו. שירים שלא מצאתי במקום אחר. "אל תירא כי יעשיר". והביאותים ביצוע מושלם שני חלקים. ניסיתי להשיג זמן רב את האלבום, עדיין לא מצאתי.
שם פירוט כל השירים
לא מצאתי מקור שמבצע, אני זוכר ששמעתי בעבר.

פרחי טורנטו 2 ו-3 אפשר לשמוע בקול הלשון.

(ניסיתי להגיב על זה באשכולות אחרים הקשורים לנושא יותר, אבל שם אין לי הרשאה, אולי בעתיד אוכל).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה