כללי דרושים שני קבצים מתוכנת ADOBE גרסת 64BIT

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
יש לי CS5 על ווינדוס 64 bit
ובאותו מקום שציינת לא מופיע הקבצים שאתה מבקש
רק שני קבצים שונים - תראה דוגמא

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2012-01-24 at 7.45.19 AM.png
    KB 44.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
זה מה שיש בגירסת CS4 64 bit
בניתוב הבא:
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Shell

אם זה לצורך תצוגה מקדימה של קבצי פ"ש ואילוס', זה הענין, שהם לא נמצאים מגירסת CS2 ומעלה, אלא צריך להעתיק אותם מגירסת CS2 ולשתול ברגיסטרי

קבצים מצורפים

• CS4.rar
    1.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יש לי CS5 64ביט ואין קבצים כאלה במערכת.
כנראה שבגרסת CS5 יש להם שם אחר

• הוסף לסימניות
מה הכתובת ואני אשלח
זה עושה לי שגיאה בצירוף קבצים

• הוסף לסימניות
בעצם מצאתי psicon.dll אבל אני לא מצליחה להכניסו לשום תוכנת RAR. AI לא מופיע בגרסת 64 ביט עד כמה שידוע לי. מכל התוכנות רק ה PS התקין את עצמו כ 64 ביט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה