דרושים +

• הוסף לסימניות
ככה:
1. דרוש לי תינוק/ת לשבוע הקרוב עד גיל 10 ימים לצורך צילומי ניובורן - שימו לב: הפעם דרוש לי אישור פרסום.
לכן אבקש רק פניות שמתאימות!

2. דרושה לי יולדת (:eek:)
אני מחפשת מישהי שמעוניינת בסט צילומים בביה"ח
הכולל סט כמצורף בתמונה
הדרישות:
אישור פרסום
לידה בביה"ח שערי צדק או ביקור חולים

אם את עתידה ללדת בזמן הקרוב ומעוניינת צרי קשר במייל

תודה !

*בבקשה לשלוח פניות רק למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>*

קבצים מצורפים

• קולאזקטן.jpg
    קולאזקטן.jpg
    KB 88.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בגיל הזה יש מישהו שמתנגד לאישור פרסום? האמהות בעצמן בקושי מזהות את התינוקות - אז הצופים??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;2009232:
בגיל הזה יש מישהו שמתנגד לאישור פרסום? האמהות בעצמן בקושי מזהות את התינוקות - אז הצופים??

בואי נתחיל מההתחלה
למה לא להסכים?
בגדול יש 2 סיבות עיקריות( ועוד רבות...)
1.יש את אלה ( שכנראה מתפדחות;) ) שלא רוצות שיזהו את ילדיהן
2.יש כאלה שחוששות מעין הרע ופה אין קשר לזיהוי...
הבנתוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiraשירה;2009614:
בואי נתחיל מההתחלה
למה לא להסכים?
בגדול יש 2 סיבות עיקריות( ועוד רבות...)
1.יש את אלה ( שכנראה מתפדחות;) ) שלא רוצות שיזהו את ילדיהן
2.יש כאלה שחוששות מעין הרע ופה אין קשר לזיהוי...
הבנתוש?

את 2 כן
לגבי סעיף ראשון- אין בעולם מצב שאנשים מבחוץ יזהו תינוק בן 6 ימים. רק האמא מסוגלת לזהות וגם זה לא תמיד.
כאילו- אם היו מסירים את התויות בעריסות של התינוקיה בבית החולים היית מזהה את התינוק שלך? 90% - לא.
(חוץ מכמה ג'ינג'ים, או עם שערות של חלאקה וכו' וכו')

• הוסף לסימניות
טרי מיום שישי
אחינית חדשה........... במזל"ט!
אבל נולדה בהדסה הר הצופים.
אם מתאים אשאל את היולדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;2010193:
את 2 כן

כאילו- אם היו מסירים את התויות בעריסות של התינוקיה בבית החולים היית מזהה את התינוק שלך? 90% - לא.
(חוץ מכמה ג'ינג'ים, או עם שערות של חלאקה וכו' וכו')

99% היו מזהות את התינוק שלהן!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;2010978:

בלידה הראשונה שלי הייתי יולדת המומה ועייפה, וחיפשתי את התינוקת שלי בחדר התינוקות.
מצאתי תינוקת ששם משפחתה זהה לשלי, והתחלתי ללטף אותה כשפתאום קלטתי שהשם הפרטי של היולדת אינו שמי :eek:

• הוסף לסימניות
בבית החולים לא מזהים מהסיבה הפשוטה כי עוד לא מספיק מכירים. אחרי שבועיים שלוש מאז הלידה, גם אם הפרצוף לא השתנה ולא גדל, ברור שאפשר לזהות תינוק מתוך אלף תינוקות.

• הוסף לסימניות
הקפצה.

יולדת כבר מצאתי.

אני עדיין מחפשת תינוק עד גיל 10 ימים.

• הוסף לסימניות
הקפצת בוקר.
עדיין דרוש לי תינוק.

• הוסף לסימניות
הצילומים בירושלים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;2010978:

ממש...
גם אני חשבתי כך עד שילדתי בעצמי :)
מתוך שלושת הילדים שלי, רק אחד הצלחתי לזהות בביה''ח- ולא בגלל הפרצוף אלא בגלל צבע השיער :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה