חברה חרדית.
H Henry משתמש חדש 16/2/17 הוסף לסימניות #2 מוזר. 146 צפיות אף לא פניה אחת. דווקא משמח מבחינה מסויימת שלעם ישראל יש מספיק עבודה...
מ משה 2018 משתמש פעיל מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי איור מקצועי 16/2/17 הוסף לסימניות #4 אני שלחתי
חגי פאהן משתמש סופר מקוצען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 16/2/17 הוסף לסימניות #5 נכתב ע"י Henry;2444690: מוזר. 146 צפיות אף לא פניה אחת. דווקא משמח מבחינה מסויימת שלעם ישראל יש מספיק עבודה... לחצ/י כדי להרחיב... אם היית כותב בכותרת באילו מקצועות מדובר, היו הרבה פחות צפיות.
נכתב ע"י Henry;2444690: מוזר. 146 צפיות אף לא פניה אחת. דווקא משמח מבחינה מסויימת שלעם ישראל יש מספיק עבודה... לחצ/י כדי להרחיב... אם היית כותב בכותרת באילו מקצועות מדובר, היו הרבה פחות צפיות.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת