יש טלפונים שלהם ?יש את שמח תשמח בקדושת יו"ט שיכון סטמאר
ויש את לחיים רח' בעלזא 5
ויש את אשלג רח' שדל 4
יש את האולם של חניכי הישיבות רח' מיימון-רמבם
דווקא אולם כי זה עבור העברת סדנה בת 12 מפגשיםחשוב שיהיה דווקא אולם ?
יש ביה"כנ שאפשר לעשות בעז"נ וכד'
אם יהיה צורך, אני אשאל שובאור אברהם רחוב הרב הירש 0527139516 036162747
ישורון רחוב בן יעקב 0527634118
מרום רחוב חזו"א 0533101021
סערט ויזניץ רחוב חזו"א 0549814898
שמח תשמח 0504129672
עם צריך עוד תודיעו אני יכול לבדוק
מה המספר ?יש בהלפרין איזה אולם קטן 550 ש"ח
הגברה?אולם קטן
לא הבנתיהגברה?
0527680108
איפה זה ?ביהכ"נ משהדים
0525773573
ליד בית כנסת הגדולאיפה זה ?
ניתן להתקשר אליהם כעת או שזה מאוחר ?
האם אתם מעוניינים?לא הבנתי
לא, תודההאם אתם מעוניינים?
לשיעורים..
האם יש למישהו טלפון של האולם במימון רמבם?
ואולי גם טלפון של האולם ביהודה הלוי?
יעזור לי מאד.
| חניכי | מימון | 054-8406181 |
| בית אשר | יהודה הלוי 7 - 9 בית במברגר | 050-415-8751 | 03-5708534 |
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים