דרוש בגד להשכרה

• הוסף לסימניות
מחפשת בגד הריון להשכרה
בערך מידה 40
לחתונה של גיס בתמוז.
אשמח אם תוכלו לעזור לי....

• הוסף לסימניות
אין שם כלום

• הוסף לסימניות
יש בבני ברק גמ"ח לבגדי הריון לאירועים אצל משפ' וקסברגר ברח' חגי. ההשכרה ללא עלות.
גמ"ח נוסף קיים אצל משפ' פינקלשטיין ברחוב חת"ס, או משהו באזור (סוף רבי עקיבא). ההשכרה עולה סכום סמלי.

• הוסף לסימניות
אם טוב לך בירושלים, אז יש לי כתובת של השכרה שלקחתי ממנה לפני חצי שנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוינט ק גת;1268852:
אם טוב לך בירושלים, אז יש לי כתובת של השכרה שלקחתי ממנה לפני חצי שנה

מה הכתובת של השכרה בירושלים

• הוסף לסימניות
יש ברח' סורוצקין, ירושלים.
2 גמ"חים (אחד של וינבך)
שאפשר למצוא שם דברים מהממים

במדריך החרדי תוכלי למצוא מספרי טלפונים,שעות וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YAFAS1000;1268732:
מחפשת בגד הריון להשכרה
בערך מידה 40
לחתונה של גיס בתמוז.
אשמח אם תוכלו לעזור לי....

ירושלים טוב לך?
גיסתי התחתנה לפני חודשיים בערך, ואחת האחיות תפרה שמלה בהירה מהממת.
אנסה להשיג לך תמונה אם מעניין אותך.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת--
מידה 42-44
עדיפות לירושלים.

ואשמח לקבל גם פרטים יותר מדויקים על הגמח בסורוצקין.

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה אלגנטית במידה 40-42 {זה תפור לכן אין מידה מדויקת}
מי שמעונינת שתשלח לי כתובת מייל ואני ישלח תמונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה