רופא דרוש בדחיפות טלפון של הרב אברהם גולשמיד הידוע , פסיכולוג חרדי

• הוסף לסימניות
דרוש בדחיפות טלפון של הרב אברהם גולשמיד הידוע , פסיכולוג חרדי
אשמח להמלצות נוספות לפסיכולוגיים חרדיים באזור מרכז - ירושלים שמטפלים בילדים

• הוסף לסימניות
ראיתי הרבה המלצות על אברהם...
אין הכירות עם השני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בעוד שאם מטופל מתל אביב או ירושלים הוא היה מקבל בלי בעיות טופס 17 למרכז רפואי רגיל באזור המרכס או ירושלים

בקשתי מהנציגה בקופה והיא אמרה שניתן רק במרכז רפואי מסוים

התקשרתי למרכז בתל אביב היא אמר שאני שייכת. למרפאה באזור המגורים שלי התעצבנה אבל בסוף הוציאה בלי בעיה אפילו בלי המתנה הקימה טופס 17 לאיכילוב

התקשרתי למזכירות הקרובה אלי לשנות להדסה היא בקדה וענו חה להפנות למקום מסוים שאמרו בהתחלה מקום בכלל פחות מוכר ולא ידוע כמו איכילוב והדסה

ואחר כל בכלל קיבלתי. טלפון שאני צריכה קודם להתייעץ עם רופא בקופה

טוב אבל כבר עש לי טופס 17 לאיכילוב שדם המזכירה רק הקימה ומייד היה מאושר

מדובר במשהו שעלול להוביל לניתוח במקום מאוד מסובך ואסטטי ושהנראות בו מאוד חשובה ואם ממצאים שבאחוזים מסוימים יכולים להתפתח לסרטן

אם מטופלת הייתה גרה לא באיזור חרדי אז רק מקימים את ההתחייבות ?

אם היא מריכוז חרדי מפנים רק למקום לא מוכר? וגם אומרים ללכת לרופאים בקופה????

פעם גם קיבלתי תשובה שמשהו בקהילה תחילה כשגרתי איפה שאני גרה היום

כשהייתי ילדה לא היה לנו בעיה לקבל אישור להתייעצות עם אורטופד בבית חולים כי רצינו דווקא אותו

וגם בעיות קטנות בעצירות הפנו אותי לבדיקות רציניות וציחומים בהית חולים

גרתי במקום אחר

למה זה כך

אם הקופות כל כך משקיעות בשווק למגזר החרדי ?

ורוצות את הילדים הצעירים

וכל כך מחזרות אחר הציבור החרדי

למה הבריאות של אחד שגר בריכוז שלי פחות חדובה מתל אביבי ?
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה