עזרה דרוש בדחיפות VYVANSE 50 mg

• הוסף לסימניות
עקב מחסור בכל בתי המרקחת בתרופה VYVANSE 50 MG
אנחנו זקוקים לתרופה בדחיפות, אפילו מס' כדורים יעזרו לנו מאוד!
בירושלים
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפיצה
יעזור גם מינון שונה (30 או 70 מג)

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת 70 ולפתוח את הקפסולה לרוקן מעט ומתקבל 50 .
באישור רפואי

• הוסף לסימניות
באישור רפואי
עצה מרופא מומחה בתחום (יוצא יותר זול ואמין) לוקחים 7 CC מים ומרוקנים את הקפסולה של ה70 מערבבים היטב. ואז לוקחים את הכמות שצריכים. לדוגמא 5 CC. את ה-2 הנותרים שומרים לפעם הבאה, זה מדויק וחסכוני.
את התרופה שלוקחים ניתן למהול בשתיה מתוקה. לא לשכוח לערבב בכל שלב כדי שיהיה אחיד.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
באישור רפואי
עצה מרופא מומחה בתחום (יוצא יותר זול ואמין) לוקחים 7 CC מים ומרוקנים את הקפסולה של ה70 מערבבים היטב. ואז לוקחים את הכמות שצריכים. לדוגמא 5 CC. את ה-2 הנותרים שומרים לפעם הבאה, זה מדויק וחסכוני.
את התרופה שלוקחים ניתן למהול בשתיה מתוקה. לא לשכוח לערבב בכל שלב כדי שיהיה אחיד.
תודה, שמעתי על האפשרות הזאת אתמול אבל אין לי איך להשיג את הרופא להחליף מינון במרשם, ורופא ילדים לא יכול להוציא את זה.
רק ביום שלישי אוכל לקבל את המרשם ובינתיים הילד מתחיל חיידר...
אני יכולה לעזור לך.
כתבי לי איך ליצור איתך קשר.
תוכלי לכתוב לי למייל?
shironet.prog בגימייל.
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה