דרוש בהשאלה מחשב נייד לילד מתייסר באונקולגית של תל השומר

• הוסף לסימניות
יהודים רחמנים בני רחמנים, יעקב חיים בן בריינא גיטל ילד מתוק, שוכב כעת
ומתייסר מכאבים נוראים תוצאת טיפול כימותרפי. הוא לא יכול לאכול, ומחפשים לו תעסוקה
שתשכח ותשכך את ייסוריו.
הבטחתי לדאוג למחשב +משחקים. (הילד בן 9+)
מישהו יכול לעזור?
תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
לעזרה ומרפא אני חושבת שכך קוראים להם יש מחשבים ניידים לצורך זה
אם את רוצה אני אברר יותר

• הוסף לסימניות
ב"ה הסתדרנו עם מחשב.
עכשיו צריך לדאוג למשחקים (אין לי מושג בזה)
יש למישהו להעלות, או שזה כבד מידי?
משחקים כמובן קלילים המתאימים לילד שלא מכיר מחשב.

• הוסף לסימניות
בעזרה ומרפא או איך שקוראים לזה יש סיפריה של סרטים (כמובן מה שמתאים לציבור שלנו)
אולי יש גם משחקים

• הוסף לסימניות
בבקשה...
רפואה שלימה במהרה.

קבצים מצורפים

• dave.zip
    KB 95.1 · צפיות: 35
  • mario.rar
    KB 57.1 · צפיות: 36
  • sky.zip
    KB 588.9 · צפיות: 53
  • סגירת שטחים הישן.zip
    KB 429.7 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(גם זה לא עולה אצלי במחשב (X64), אבל פועל להפליא במחשב ישן יותר של הורי.)

המשל המפורסם על הצב והארנב מסופר בצורה הומוריסטית באמצעות אנימציה, והחלק העיקרי- אפשרות לשחק באנימציה ולהנפיש כמעט כל אובייקט שמופיע בה- משעשע מאד.

הלוואי שיעלה חיוך ושתהיה רפואה שלימה בקרוב!

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6256424F787356374B30593D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;879322:
אם השגת מחשב בעל מערכת הפעלה מתקדמת יש קושי להפעיל משחקים ישנים. ראי מה כתבתי כאן -

http://www.prog.co.il/showpost.php?p=784243&postcount=13

באתר הזה יש המוני משחקים ישנים והדרך להפעילם במחשב מתקדם היא רק באמצעות היישום שיש בלינק.
תודה, אני אתן לבעלי להתעסק עם זה. (הוא התמיכה הטכנית הקבועה שלי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;879298:
(גם זה לא עולה אצלי במחשב (X64), אבל פועל להפליא במחשב ישן יותר של הורי.)

המשל המפורסם על הצב והארנב מסופר בצורה הומוריסטית באמצעות אנימציה, והחלק העיקרי- אפשרות לשחק באנימציה ולהנפיש כמעט כל אובייקט שמופיע בה- משעשע מאד.

הלוואי שיעלה חיוך ושתהיה רפואה שלימה בקרוב!

http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=6256424F787356374B30593D

אמאלה - -
הפעלתי אותו במחשב שלי וכל התצוגה של כל המחשב - נהפכה לפיקסלית ומוגדלת בצורה מזעזעת...
הצלחתי לצאת מזה, אבל מאז, כל מקום שמודגש - למשל שכבות בפוטושופ, או נתונים במאפיינים של תמונה, וכדו' - מודגש לי בתכלת זורח...
מישהו יכול לעזור לי להתפטר מזה??

• הוסף לסימניות
עזר מציון המחלקה החרדית יעזרו לכם בהכל נא לבקש את הרב זאב פרוינד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;879347:
אמאלה - -
הפעלתי אותו במחשב שלי וכל התצוגה של כל המחשב - נהפכה לפיקסלית ומוגדלת בצורה מזעזעת...
הצלחתי לצאת מזה, אבל מאז, כל מקום שמודגש - למשל שכבות בפוטושופ, או נתונים במאפיינים של תמונה, וכדו' - מודגש לי בתכלת זורח...
מישהו יכול לעזור לי להתפטר מזה??

אוי וי!!! :eek::eek::eek:
אין אחריות... :confused::confused::confused:
לא נתקלתי בתופעה! :(:(:(

אצל ההורים שלי זה עובד על windows xp.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה