נכתב ע"י 3012;597946:עדין לא הבנתי מה אתה אמור לעשות עם הדיסק שלי, לשם מה הוא נחוץ לך??? באיזה מקרים אתה נזקק להשתמש בטכניקה של ההחלפה??
חוסר ההבנה שלי נובע מבורות בנושא בו אתה מתמקצע, ועל כן למרות התמונות וההסבר המפורט, אני רוצה לדעת במילים פשוטות מה זה בעצם עושה???
אשמח לתשובה!
נכתב ע"י מאירי5;598563:במילים פשוטות לכל המתקשים:
נשבר לו השקע של הדיסק, והוא מחפש דיסק תואם בדיוק כדי לחבר את השקע שלו על מנת להוציא את המידע מהדיסק הפגום, ואחר כך להחזיר את הדיסק הטוב לבעליו.
הבנתי נכון? למישהו יש שקע?
בהצלחה.
זה כבר מתחיל להישמע כמו איזה מבצע צבאי חסוי.נכתב ע"י DVD COAN;598732:אני התקן אותך
לא נכתב שהוא נשבר אז מהיכן הגעת לזה??? תושבת החיבור מחוברת ושלמה לחלוטין
סה"כ כתבנו החלפה לשם שליפת חומר בלי לפרט מדוע לא משתמשים בלוח הנוכחי
למי שמבין יכול לשער בגלל 4 סיבות אחרות לדוגמה בעיות הספק חשמל ומתח ועוד מרעין בישין
כדרך הגב תסתכל על התמונות הראשונות ותווכח שהוא שלם לחלוטין
גם אני אתקן אותך....נכתב ע"י DVD COAN;598732:אני התקן אותך
בזה אתה צודק. מודה.נכתב ע"י DVD COAN;598732:לא נכתב שהוא נשבר אז מהיכן הגעת לזה??? תושבת החיבור מחוברת ושלמה לחלוטין
סה"כ כתבנו החלפה לשם שליפת חומר בלי לפרט מדוע לא משתמשים בלוח הנוכחי
למי שמבין יכול לשער בגלל 4 סיבות אחרות לדוגמה בעיות הספק חשמל ומתח ועוד מרעין בישין
כדרך הגב תסתכל על התמונות הראשונות ותווכח שהוא שלם לחלוטין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים