- הוסף לסימניות
חוה וויס. מאוד זולה. 0.2 בלבד. ומקצועיתעו"ד סיון כהן בירושלים 0527614896
עו"ד חוה וייס בבני ברק 0584101111
הכי מקצועיות והכי זולות.
בדוק.
חוה וויס. מאוד זולה. 0.2 בלבד. ומקצועיתעו"ד סיון כהן בירושלים 0527614896
הכי מקצועיות והכי זולות.
בדוק.
גם אנחנו עשינו חוזה אצל חוה וייס לשני ילדים שקנו דירה. סופר מקצועית, ידעה להתמקח עם עו"ד של המוכר במקומות הנכונים, מאד אמינה ואחראית!עו"ד סיון כהן בירושלים 0527614896
הכי מקצועיות והכי זולות.
בדוק.
אלי פריינדשלום,
אשמח להמלצות לעורך דין מעולה שחשוב לו טובת הלקוח ולנסח חוזה טוב עבור הלקוח.
במרכז.
אשמח שיצוין כמה אחוז העורך דין לוקח.
תודה
היימצטרפת להמלצה על עו"ד חוה וייס,
מאוד מקצועית וזולה - 0.2 אחוז.
הצילה אותנו ממש
גם אני באופן אישי ממליץ עליועו"ד ישעיהו גרינוולד מירושלים 0525744499
זול מאד וזמין
עשה לי ולעוד קרוב משפחה והייתי מרוצה מאד.
אני מצטרף חוי וייס, סופר מקצועית ישרה מאוד, ובעלת ניסיון רב, ממש זולהמצטרפת להמלצה על עו"ד חוה וייס,
מאוד מקצועית וזולה - 0.2 אחוז.
הצילה אותנו ממש
נראה לי 0.5% מגובה העסקה@סמוטריץ ידוע לך כמה מאיר בן סימון לוקח?
יש מעלה/עדיפות - לקחת עו"ד מאותה העיר ששם רוצים לקנות?עו"ד סיון כהן בירושלים 0527614896
הכי מקצועיות והכי זולות.
בדוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ישראלי ., דניאל מור ו-שושו 1233 //