דרוש מידע דרוש המלצות למומחה כף רגל

• הוסף לסימניות
השאלה אם יתנו לי מהקופה?
כי הם הפנו אותי לרופא "מומחה" והוא אמר לי לעשות ניתוח ואני רוצה לפני זה לעשות עוד צילום והוא לא מסכים

• הוסף לסימניות
ד"ר הזה בהדסה הציל הרבה אנשים מניתוח...

• הוסף לסימניות
מתתיהו נוף?
אני מכירה גם אותו
אבל התכוונתי לד"ר אמיר הזה (זה שם המשפחה שלו) הוא מקבל בהדסה מומחה גדול!
בעלי שבר את העקב (שבר עם ריסוק) אמנם אנחנו לא ניצלנו מניתוח אבל הוא לא ממהר לעשות את זה בניגוד לאחרים שהיד קלה על ה"סכין"...

• הוסף לסימניות
אני מכירה גם אותו
אבל התכוונתי לד"ר אמיר הזה (זה שם המשפחה שלו) הוא מקבל בהדסה מומחה גדול!
בעלי שבר את העקב (שבר עם ריסוק) אמנם אנחנו לא ניצלנו מניתוח אבל הוא לא ממהר לעשות את זה בניגוד לאחרים שהיד קלה על ה"סכין"...
צריך התחייבות?

• הוסף לסימניות
צריך התחייבות?
נראה שאת חדשה בתחום.....
אין כניסה לבית חולים בלי התחייבות...
ואין שום קופה שאוהבת לתת התחייבות....

בדיוק בשביל זה
יש מתאמי קשרי קהילה
שניתן לדרוש מהם התחייבות
אין צורך להתבייש לאיים לעזוב את הקופה......

איך אומרים: "מה לא עושים בשביל הבריאות" ....

הרבה בריאות והצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה