- הוסף לסימניות
כן. יש בעיה רצינית עם הרכבים. (כבר כחודשיים, כיון שיש מחסור באספקת הרכבים החדשים, הביקוש עולה וההיצע דל.)נגמרו הרכבים בחברות ההשכרה?
כן. יש בעיה רצינית עם הרכבים. (כבר כחודשיים, כיון שיש מחסור באספקת הרכבים החדשים, הביקוש עולה וההיצע דל.)נגמרו הרכבים בחברות ההשכרה?
ברגע ששכרת בשחור החברת ביטוח לא תשלםאבל אני עושה עם ביטוח רק בלי מע"מ
בסדר אין לי מה לאבד מקסימום פשיטת רגלברגע ששכרת בשחור החברת ביטוח לא תשלם
כי אין לרכב ביטוח על השכרה
אני מכיר מקרה כזה
אדם שאיבד דירה בגלל כזה מקרה
אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה זו אחריותך הבלעדית, אבל אנא ממך אל תייצר כאן בפורום ציבורי אוירה כאילו זה בסדר...בסדר אין לי מה לאבד מקסימום פשיטת רגל![]()
אז לך על זהבסדר אין לי מה לאבד מקסימום פשיטת רגל![]()
מה שתגיד א"א לא אמר שזה בסדר........אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה זו אחריותך הבלעדית, אבל אנא ממך אל תייצר כאן בפורום ציבורי אוירה כאילו זה בסדר...
כי תכלס אנשים יכולים להפסיד את החיים שלהם בגלל דברים כאלה.
דווקא 7 מקומות?תכלס יש למישהוא מס'
הבחורים של היום....בסדר אין לי מה לאבד מקסימום פשיטת רגל![]()
ב כתוב בהודעה שלי "בעברית" שאני רוצה בשחור
יש מישהוא שמכיר השכרת רכב שחור/לבן אזור מרכז או ירושלים דחוווף. תודה
יש מישהוא שמכיר השכרת רכב שחור/לבן אזור מרכז או ירושלים
עד כמה שידוע לי הביטוח לא מכסה השכרהאבל אני עושה עם ביטוח רק בלי מע"מ
החניונים שלהם מלאים יש להם סיפורי תותים למה להעלות מחיריםכן. יש בעיה רצינית עם הרכבים. (כבר כחודשיים, כיון שיש מחסור באספקת הרכבים החדשים, הביקוש עולה וההיצע דל.)
כןדווקא 7 מקומות?
כבר כתבתי על זה בעבר בפירוט אחרזור על עיקרי הדברים.למה????????
איך? כמה??????
מתי?????
הוא נהג צעיר, זה יותר יקר. אבל יתכן באמת שעדיין זה שווה לו.סיטי קאר ברוב המקרים לאחרונה יוצא יותר זול
הולך לדחוף שם 11 בחורים לרשב"יואגב, הניסוחים וה"דחקות" שלו נראים מתאימים לצעיר מאוד בגיל וברמה, ומשום מה הוא מחפש 7 מקומות???!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים