דרוש/ה בונה אתרים-

• הוסף לסימניות
לאור הנתינה הרבה בעמ"י לרגל המצב, ניסיתי לחשוב כיצד אוכל לעזור.
עלה לי רעיון לפרוייקט מיני אתר עם ריכוז של עזרה לעמ"י כככל ולאנשי הדרום בפרט. אפילו התחלתי לעצב מעט את הדפים ודיברתי עם אחת הניקים כאן שהסכימה לנדב מקום בשרת שלה ולתכנת בפלאש. אלא שעם התפתחות העניינים התברר שהרבה מהפונקציות הן כמעט בלתי אפשריות לביצוע בפלאש וצריך תיכנות של HTML (שגם היא וגם אני לא יודעות).
אין לי שיג ושיח עם תיכנות אתרים אך הסבירו לי באישי שזו עבודה רבה ולא קלה בכלל.
לכן בתחילה בושתי מלבקש בקשה שכזו.
מה שהביא אותי בכל זאת לכתוב את ההודעה הזו זה שבמחשבה שניה חשבתי שאין מתפקידי להתיאש- אני צריכה לנסות ואם תהיה הענות להתנדב נרויח. אם לא תהיה הענות (וזה בהחלט מאד מאד מובן ולגיטימי) נעשה את ההשתדלות שלנו עם מגבלות הפלאש- אבל לפחות נדע שניסינו.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, יישר כוח על הרצון והיוזמה.
דבר שני, מעבר לזה שיש לכן שטח אכסון באתר של מישהו, איך אתן מתכננות שיגיעו לאתר, דרך גוגל? כי אם כן, תצטרכו דומיין נפרד ולהפיץ איכשהו.
אם לא תסתדרו עם הבניה, יידעו אותי ואבקש מאחת התלמידות שלנו לעשות זאת כפרוייקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;895797:
לאור הנתינה הרבה בעמ"י לרגל המצב, ניסיתי לחשוב כיצד אוכל לעזור.
עלה לי רעיון לפרוייקט מיני אתר עם ריכוז של עזרה לעמ"י כככל ולאנשי הדרום בפרט. אפילו התחלתי לעצב מעט את הדפים ודיברתי עם אחת הניקים כאן שהסכימה לנדב מקום בשרת שלה ולתכנת בפלאש. אלא שעם התפתחות העניינים התברר שהרבה מהפונקציות הן כמעט בלתי אפשריות לביצוע בפלאש וצריך תיכנות של HTML (שגם היא וגם אני לא יודעות).
אין לי שיג ושיח עם תיכנות אתרים אך הסבירו לי באישי שזו עבודה רבה ולא קלה בכלל.
לכן בתחילה בושתי מלבקש בקשה שכזו.
מה שהביא אותי בכל זאת לכתוב את ההודעה הזו זה שבמחשבה שניה חשבתי שאין מתפקידי להתיאש- אני צריכה לנסות ואם תהיה הענות להתנדב נרויח. אם לא תהיה הענות (וזה בהחלט מאד מאד מובן ולגיטימי) נעשה את ההשתדלות שלנו עם מגבלות הפלאש- אבל לפחות נדע שניסינו.

תנסי להסביר בקצרה
מה בדיוק את צריכה באתר.
יש לי מערכות שתכנתתי ואם זה יתאים.
אשמח לעזור בנושא לתושבי הדרום.

שלחי לי מסר עם מפרט של האתר
ומספר טלפון שלכם

logo.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה