- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ילקב;n4915939:איך אתם רוצים להתאחד אם בהתחלה אתם כבר חולקים?
להבדיל, גם בגמרא חולקים, בסוף בדר"כ הלכה כרבים
נכתב ע"י ילקב;n4915939:איך אתם רוצים להתאחד אם בהתחלה אתם כבר חולקים?
נכתב ע"י חני איסחקוב;n4915834:לדעתי כדאי לצחוק. ואמרתי את זה גם בקהילת הגרפיקה.
לא מקבלים כסף ומשכורת על ידי שיושבים בבית ומעלים את הרף...
ציירים עולמיים כמו פיקאסו ציירו בחינם, מהנשמה, ואחרי שצברו את השם והתהילה התחילו לתמכר ציור כמו דירה.
אבל היום כל אחת עם מחשב ומשטח דיגיטאלי, נכנסת לאתר ורואה שציור שווה קנייה חודשית של משפחה ממוצעת. נסחפנו...
נכתב ע"י יפית כוכב;n4915907:אי אפשר לומר 'לא מציירים ציור של דמות+צבע בפחות מ1000 ש"ח'
כי תמיד,
יש את האלו שדווקא כן יחפשו את העבודה הזולה, הפשוטה והראשונית.
ומתחילים שירצו לצבור נסיון מול לקוחות אמיתיים במחירי עלות.
נכתב ע"י levy;n4916131:אני כן חושבת שחשוב ליצור סולם כלשהו, מחירון התחלתי.
כדי שבנ"א ידע שאם הוא מוכן לשלם פחות ממנו- עליו לפנות למתחילים, או לבוסריים ממש.
שלא יווצר מצב שלקוח יחפש ציור קומיקס איכותי ויסכים לשלם עליו 300 ש"ח.
נכתב ע"י levy;n4916131:אני כן חושבת שחשוב ליצור סולם כלשהו, מחירון התחלתי.
כדי שבנ"א ידע שאם הוא מוכן לשלם פחות ממנו- עליו לפנות למתחילים, או לבוסריים ממש.
שלא יווצר מצב שלקוח יחפש ציור קומיקס איכותי ויסכים לשלם עליו 300 ש"ח.
נכתב ע"י שנית;n4917540:סליחה, סליחה.
מה שכתבתי בתחילת האשכול היה רק בגלל חברה,
ציירת מתחילה ששחה לי שהיא מעדיפה לקבל משכורת של שכר מינימום,
אשר להרוויח 100 ש''ח לשעה אך בפועל לעבוד 5 שעות בחודש.
והיא לא יודעת מזכירות - רק לצייר...
נכתב ע"י levy;n4917558:ציירת מתחילה, שהיא באמת מתחילה, אין בעיה שתעבוד בשכר מינימום, (כדי לצבור נסיון- לא כדי להיכנס לשוק)
הבעיה שפותח האשכול חיפש ציירת תותחית
נכתב ע"י הני p;n4915783:קודם כל צריך לערוך מחירון למתחילים- שידעו שאין לרדת מהמחיר כזה או אחר
שלא יהיה מקרה ש- ''למה כ''כ יקר? יש לי מאייר/ת שמוכנ/ה לעשות לי את זה ברבע מחיר ועוד כותב/ת לי את התסריט . מעמד/ת וגם מוציא/ה לאור כולל הפצה בכל הארץ ...
ברגע שיהיה מחיר מינימום למתחילים- המקצוענים יוכלו אוטומטית לדרוש יותר ( בהתחשב בוותק. מקצועיות. מהירות וכו' וכו')
דעתי
ואני מוכנה להתחיל-
לדוגמה-
עמוד קומיקס -לא פחות מ-600 ש'ח
נכתב ע"י ronitg;n4917810:סליחה שאני קוטעת את החגיגה...
אבל התחושה שעולה בי לנוכח האשכול היא ממש לא נוחה.
כאילו מה? לפעמים נראה לי שכל הצעה שלא תעלה לפה תקבל אוטומטית גינויים ועגבניות.
הוא כתב בפירוש "ביצועיסט",
ו-
לא מתאים לכם? גם לי. הבה נמשיך הלאה.
יש ציירים שזאת נשמעת להם אופציה די נחמדה, ושיהיה להם לבריאות.
לעולם לא תצליחו לגרום לכולם לקחת מחיר ברף מסוים.
תמיד יהיו את הזולים יותר, והזולים מאוד, והזולים להחריד.
כמו בכל ענף.
נכתב ע"י ronitg;n4917810:סליחה שאני קוטעת את החגיגה...
אבל התחושה שעולה בי לנוכח האשכול היא ממש לא נוחה.
כאילו מה? לפעמים נראה לי שכל הצעה שלא תעלה לפה תקבל אוטומטית גינויים ועגבניות.
הוא כתב בפירוש "ביצועיסט",
ו-
לא מתאים לכם? גם לי. הבה נמשיך הלאה.
יש ציירים שזאת נשמעת להם אופציה די נחמדה, ושיהיה להם לבריאות.
לעולם לא תצליחו לגרום לכולם לקחת מחיר ברף מסוים.
תמיד יהיו את הזולים יותר, והזולים מאוד, והזולים להחריד.
כמו בכל ענף.
נכתב ע"י חני איסחקוב;n4915834:לדעתי כדאי לצחוק. ואמרתי את זה גם בקהילת הגרפיקה.
לא מקבלים כסף ומשכורת על ידי שיושבים בבית ומעלים את הרף...
ציירים עולמיים כמו פיקאסו ציירו בחינם, מהנשמה, ואחרי שצברו את השם והתהילה התחילו לתמכר ציור כמו דירה.
אבל היום כל אחת עם מחשב ומשטח דיגיטאלי, נכנסת לאתר ורואה שציור שווה קנייה חודשית של משפחה ממוצעת. נסחפנו...
נכתב ע"י levy;n4927531:השאלה איך אפשר לסנן שרק מאיירים יתנו את חוות דעתם...
נכתב ע"י מרים יעל;n4927557:אני חושבת שאפשר להפעיל גם היגיון בניסוח המחירון הסופי... בטוח שיש כאן בפורום כמה וכמה מאיירים רציניים (גם לפי העבודות המדהימות שמועלות וגם שמות מוכרים) אז זה בתוספת היגיון בריא נראה לי ילך טוב... כנסי ותני דעתך! שמתי שאלון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים