דרוש/ה מעצב/ת פנים למשחקית ילדים

• הוסף לסימניות
מחפשת מישהו מקצועי שמתמחה בעיצוב סביבה לילדים.
משחקיה, סביבה לימודית וכדומה.
יש המלצות?

• הוסף לסימניות
עיצבתי כמה מקומות לילדים.בינהם בית למשפחה - מקום למשפחות סוציאליות לטיפול בהורים ובילדים.

כמו כן,מרצה על עיצוב סביבה לימודית בבית המורה ובסמינר.
אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמע;2447073:
מחפשת מישהו מקצועי שמתמחה בעיצוב סביבה לילדים.
משחקיה, סביבה לימודית וכדומה.
יש המלצות?
מזכירה לי נשכחות זה היה פרוייקט הגמר לי שלי לפני כ-14 שנה בציון הגבוה ביותר שניתן למיטב זכרוני:). ויש לי זיקה חזקה לנושא אשמח לסייע רונה 054-4608849

• הוסף לסימניות
בירושלים, אדריכלית ומעצבת מוכשרת שמתמחה בעיצוב פנים ופתרונות תכנוניים, ויש לה טעם מעולה, לדעתי. היא מוציאה עבודות מהממות במחירים סבירים.
יהודית
0527680096

• הוסף לסימניות
אם זה בירושלים
אשמח שתצרי קשר 0548438872

• הוסף לסימניות
ממליצה בחום רב על הניק: עיצוב קונקט.
חוץ ממה שהיא מיוחדת בתחום של ניצול, והום סטיילינג ממש מעורר השראה, שמעתי שעיצבה הוסטל למגן הלב - מקסים מקסים. שימת לב לכל פרט, יצירת אוירה, התחשבות בכל הפרמטרים הנצרכים ליצירת סביבה לימודית מקדמת ובטוחה.

הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
אני רואה שעיצוב קונקט כבר המליצה ונתנה את הידע שלה,
אני מוסיפה לך שאני מכירה את העבודות שלה מקרוב ואם את אוהבת פרקטיות בטוב טעם שווה לך ללכת עליה מלבד הידע הנרחב וההסבר שהיא נותנת כדי שתביני למה זה ולא זה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממליץ בחום על מוטי לוינשטיין. טל" 0547730270.

ראיתי משחקיה שהוא עיצב בגבעת שאול (קשור לתנועת בתיה או לסמינר החדש), יצירת מופת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה