דרוש/ה עורך/ת וידאו מנוסה בלבד

• הוסף לסימניות
לעריכת אירועים.

נסיון משמעותי והבנה עמוקה ומוכחת - חובה!

(יש להציג דוגמאות)

נא לפנות למייל בלבד

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

עדיפות למוציא קבלות (לאו דווקא חשבוניות)

• הוסף לסימניות
תודה לפונים, והבהרה:

לאור פניות רבות וחוסר זמן לענות באופן אישי ובכלל..
אדגיש:

אני מחפש עורך/ת עם נסיון רב בתחום עריכת חתונות בלבד, עריכות אחרות לא רלונטיות לענין זה ויהיו מושלמות ככל שיהיו.
אשמח לקבל לינקים לדוגמאות של עבודות עריכת חתונות, אל תחכו שאפנה אישית ואבקש, אני מבקש בזה מכל מי ששלח/ה לי הודעה..

אני מחפש עבודה ברמה גבוהה מאוד בלבד!

יש לי כרגע 2 עורכים, אני לא מתחייב לשום קצב עבודה או מס' שעות שבועיות..
אם אמצא את מה שאני מחפש אשמח להפנות אליו יותר עבודה.

למייל בלבד: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ושוב תודה לפונים וסליחה על חוסר התגובה האישית.

• הוסף לסימניות
בואנה, נשמע מלחיץ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפ;626347:
בואנה, נשמע מלחיץ....

אם התכוונת שזה נשמע רציני ובלתי מתפשר - צדקת.

• הוסף לסימניות
יש לי עורך בשבילך..
תרים צלצול ואני יביא לך את המספר שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה