דרוש/ה צייר/ת לצביעה ברמה גבוהה במיוחד של ציור שאני מספקת

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצבוע ציור ברמה מאד מאד גבוהה, על פי 2 סקאלות צבעים מסוימות שאני מספקת. מדובר בערך ב5- או 6 צבעים לסקאלה שלא בהכרח קשורים לצבע האמיתי של הפרחים שמופיעים בציור. צריך להשתמש דוקא בהם, אפשר לשחק עם שקיפויות או להוסיף/להוריד לבן כמה שנדרש, לשחק עם הצללות וכו'.
בנוסף, חשוב במיוחד ש-2 הקבצים הצבועים יהיו וקטוריים וניתנים לפירוק במידת הצורך כי הם ישמשו לכל מיני דברים ואצטרך גם להדפיס אותם בכל מיני וריאציות. עוד יש לשים לב שהציור בנוי בצורת ריבוע שיכול להכפיל את עצמו בלי סוף ליצירת שטח גדול כמו שעושים למשל בגליל עטיפה/טפט וכד'.

זה הציור:
צפה בקובץ המצורף 115638

זו לפחות רמת הצביעה שנדרשת:
צפה בקובץ המצורף 115639

הצעות מחיר (לצביעה אחת או שתיים) ודוגמאות לצביעה ניתן לשלוח ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה ושבוע טוב!

קבצים מצורפים

• stock-illustration-14210141-seamless.jpg
    KB 161.6 · צפיות: 13
  • 022796_3G001_9000_003_web_zoomin.jpg
    KB 364.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אשמח לקבל הצעות נוספות.

• הוסף לסימניות
נשמע פרויקט נחמד
אך יש לי רק תוכנת מנגה, אפשר לצבוע בה בצורה וקטורית?

• הוסף לסימניות
זה משהו שאי אפשר לעמוד בו?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה