דרוש/ה צייר/ת

• הוסף לסימניות
שלום,
לקוח ביקש ממני עבודה שתהיה משולבת עם ציורי ילדים מתוקים ומביעים שימחישו/יתאימו למדרשים שהוא צריך.
בעקרון הוא רוצה פלקטים שיהיה כתוב בהם מדרש ולתוספת יהיה ציור.
הציורים מיועדים עבור חיידר ליטאי, אבל המנהל אוהב קצת רוח חסידית שאולי אפשר להשחיל אותה בדמויות.
לצורך בחירת צייר/ת מתאימ/ה, אבקש מחברי הפורום שמתאימים לעבודה זו לשלוח לי דוגמא של איזה ציור שלהם עם דמויות ילדים כדי שאוכל להעביר ללקוח להתרשמות, וע"פ בחירתו אפנה להמשך העבודה. (בדוגמא לא חייב להיות חסידי, רק שיראה סגנון ציור/הבעות/צביעה/טכניקה בדמויות ילדים יהודיים)
דוגמא למדרש:
"אמר להם הקב"ה לישראל: בני אהובי כלום חיסרתי דבר שאבקש מכם?, מה אני מבקש מכם , אלא שתהיו אוהבים זא"ז, ותהיו מכבדים זא"ז ותהיו יראים זה מזה."

ובכן, מי שיש לו מה להציע לי, שלחו לי באישי ואתן לכם כתובת מייל לשליחת דוגמא.

מחכה ליצירותיכם! :)

• הוסף לסימניות
בס"ד
מצורף קובץ כאן (לא הצלחתי לשלוח בפרטי)
בברכה.
רותם

קבצים מצורפים

• FB_IMG_1430689939257.jpg
    KB 122.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
מצטרפת עם סגנון אחר גם לא הצלחתי לשלוח באישי

קבצים מצורפים

• 1a3_bak copy.jpg
    KB 289.3 · צפיות: 23
  • 64674.jpg
    1.1 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כנ"ל

קבצים מצורפים

• חוברת חשבון.jpg
    KB 210.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
כנ"ל

קבצים מצורפים

• ילד.jpg
    KB 558.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
....

קבצים מצורפים

• ילדים זה שמחות.jpg
    KB 130.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
כמה דוגמאות של ילדי חיידר

קבצים מצורפים

• ציור על קנווס.JPG
    KB 1,015.1 · צפיות: 18
  • להרגיש את.jpg
    KB 512.2 · צפיות: 20
  • ילדים לומדים.jpg
    2.3 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם, לאלה ששלחו באישי ולאלה שהעלו בפורום, העברתי את הדוגמאות ללקוח ועכשיו אני מחכה לתשובתו...
היצירות שלכם מהממות!
עושה לי חשק לעשות הסבת מקצוע...

• הוסף לסימניות
הי
זה נראה אשכול של האתגר השבועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה