דרוש/ה צלמ/ת מקצועי/ת במיוחד לצילומי חוץ לילדים

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם
בנימה קצת אישית :)

יש לבן שלי חלאקה עוד מעט
ויש לי בעיה בעייתית, אחרי שאני יודעת מה זה צילום ברמה גבוהה במיוחד,
קשה לי מאד להתפשר על פחות..

לכן אני מחפשת לעשות עסקת ברטר עם צלם או צלמת מקצועיים, לצילומי חוץ וסטודיו משפחתיים.

מי שלא מכיר אותי - אני מעצבת גרפית, בעלת סטודיו "פרפר" למיתוג, פרסום ואינטרנט
עוסקת בכל סוגי העיצוב, החל ממיתוג אסטרטגי ועד לעיצוב ובניית אתרים.

אשמח לקבל פניות רלוונטיות / או במקביל, לקבל המלצות לצלמים / צלמות מוכשרים / מוכשרות

תודה!

(אפשר להתרשם במדגם מהעבודות שלי בבלוג, בחתימה למטה)

• הוסף לסימניות
תיצרי קשר עם הצלמות ריקי קנטרוביץ או רינה קליין ,הן צלמות מטורפות!!!!!!!!
תיכנסי לאתר או לפייסבוק שלהן........
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עסקת חליפין.
אתה תצלם לי, ואני בתמורה יעצב לך לוגו / אתר / אניוואי..

מושג מאד מוכר ומקובל בעולם העסקים.

• הוסף לסימניות
נראה לי לצלמות הגדולות כאן יש כבר לוגו ואתר גם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה