דיונים ואתגרים דרוש חלאקה מתוק במיוחד :)

• הוסף לסימניות
היי :)
אני מחפשת ילד זורם (וגם אמא זורמת, לא פחות חשוב ;)) ,
פוטוגני ומתוק במיוחד, לצילומי חלאקה
מחיר? - בתשלום סימלי ! (כ300 ש"ח)

אישור פרסום חובה !!!

מה אתם תרוויחו?

כ100 תמונות ערוכות (10 מתוכן יהיו עריכה מושקעת ממש)
ומזכרת לכל החיים!

- באזור הבקעה\עין חמד -

נ.ב. חשוב לי לציין שאני צעירה ומתחילה בתחום,
אני לא מעבדת את התמונות אלא רק עורכת אותן.
ולכן אני רוצה מישהי שמחפשת צלמת זולה ופשוטה.

• הוסף לסימניות
הי
אני ממש אשמח
איך ניתן ליצור איתך קשר?

• הוסף לסימניות
היי
אני מחפשת ילד זורם (וגם אמא זורמת, לא פחות חשוב ) ,
פוטוגני ומתוק במיוחד, לצילומי חלאקה
מחיר? - בתשלום סימלי ! (כ300 ש"ח)

אישור פרסום חובה !!!

מה אתם תרוויחו?
כ100 תמונות ערוכות (10 מתוכן יהיו עריכה מושקעת ממש)
ומזכרת לכל החיים!

- באזור הבקעה\עין חמד -

נ.ב. חשוב לי לציין שאני צעירה ומתחילה בתחום,
אני לא מעבדת את התמונות אלא רק עורכת אותן.
ולכן אני רוצה מישהי שמחפשת צלמת זולה ופשוטה.
עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
כל מי שרוצה(:
עוד רלוונטי!

שלחו לי בבקשה למייל: avivtoledan שטרודל וכו'
תמונה של הבן המתוק שלכן
ואני אשלח לכן דוגמאות של תמונות שצילמתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה