נכתב ע"י 450;1122717:תפני לבית החלמה
נכתב ע"י בונבון;1207768:למה שלא תנסי לפנות לבית החלמה? עד כמה שזכור לי יש שם הרבה נשים עם חלב מיותר.
נכתב ע"י B7;1209042:אסור לבית החלמה לתת...
מי עוד יכולה לעזור?
נכתב ע"י 23;1210683:בת כמה התינוקת?
חלב אם מותאם במרכיבים שלו לגיל התינוק
לא בטוח שחלב של תינוק שנולד מתאים לתינוק יותר גדול.
יש גמחים שבטח יש בהם לתינוקות מגילאים שונים.
נכתב ע"י נקודות;1210651:לגשת לשם,לעמוד ליד התינוקיה\בלובי \ליד חדר האוכל ולהסביר לנשים מה את צריכה.
תראי מיד איזה התקהלות יש מסביב,ותבקשי מהם ,שמי שמעונינת תכין בפינה מוסימת במקרר,תאמרי להן שתחזרי למחרת לאסוף,לאחר מספר ימים היולדות כבר יעדכנו ,אחת את השני, בחדר הנקה.ואת כבר תוכלי לתלות פתק קטן על המקרר ועל הקיר בחדר הנקה(ליד המשאבת חלב)
לדעתי באיזה שהוא שלב ,זה יזרום...
אני הייתי קובעת פגישה עם המנהלת
באישורה תכיני ליד המשאבה ,סלסילה\קופסה עם כוסות חד פעמי ומיכסים תואמים,או משהו יותר מסיבי.ושיהיה כתוב שם בעדינות בצורת בקשה, לכל המעוניות, לאכסן עודפים במקום המיועד לכך במקרר.
גם במקרר תכתבי על הסלסילה\קופסה שלך שם,במקום בולט.
אני בטוחה, שאם תבקשי בחדר האוכל(כמובן עדיף באישור ההנהלה) תסבירי שזה פיקוח נפש תהינה נשים רבות שתשמחנה לסייע.
הרבה סייעתא דישמיא..
נכתב ע"י B7;1211017:התינוקת כבת 11 חודשים ולא נראה שיש בעיה לתת לה כל חלב שהוא.
אם כבר הבעיה הפוכה שלתינוק מדי קטן לא מתאים חלב של גדולים יותר
נכתב ע"י פוינט ק גת;1211367:חלב בימים הראשונים אחרי הלידה סמיך הרבה יותר.
לכאורה צריך לתת לתינוקת גם מים לשתות, כי הוא טוב לה כמזון אך לא כמשקה.
נכתב ע"י גלבוע;1211369:נראה לי שיש לך טעות, אבל לא כאן המקום לפרטה
אם כבר יש סיבה לחשוב שתינוקת גדולה שתיזון רק מחלב של תינוקות קטנים, לא תהיה שבעה מספיק.
אבל ברור שזה עדיף על פני שום דבר...
נכתב ע"י פוינט ק גת;1211379:שמעתי פעם מיועצת תזונה שחלב בימים הראשונים הוא כמו פטל בלי מים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים