כללי דרוש טקסט - תולדות יעקב יוסף

• הוסף לסימניות
אני זקוק לטקסט ספר תולדות יעקב יוסף - על התורה.
מוכן לשלם.
בתודה

• הוסף לסימניות
יש את זה בדיסק של דיביאס. לחלץ את זה משם - זה עבודה ענקית, וחוץ מזה, שהטקסטים שלהם לא מוגהים (הם גם מכניסים בכוונה טעויות, כדי למנוע העתקות).

אם זה שווה לך, אפשר להוציא את זה משם, ולמסור להגהה, אבל יכול להיות שיותר זול לך להקליד את הכל מההתחלה.

• הוסף לסימניות
להוציא מדיביאס לוורד לא קשה, יש לי מאקרו שעושה כל העבודה.

רק שאין לי התוכנה חוקית... ולא שוה לי לגזול ולקבל שכר...

• הוסף לסימניות
לי יש חוקי, אז אני יכול לעשות לך את זה, אם תסביר לי איך עושים את המאקרו.

עשיתי מאקרו פעם בשביל זה, אבל זה לא פותר את כל הבעיות, אשמח אם תסביר לי איך המאקרו שלך עובד.

(אגב דיביאס: הם כותבים למטה 'שימוש בתוכנה שלא נרכשה כחוק היא גזל!!!' אבל אמר לי פעם ראש מכון תורני: ולמכור תוכנה שכל הטקסטים שבה מלאים שיבושים - זה לא גזל???)

• הוסף לסימניות
שלבי המאקרו:
1. מפעיל דיביאס, בוחר 15 שורות טקסט, מעתיק, מדביק לוורד. וורד בוחר 6 מילים האחרונות ומניח בזיכרון.
2. מפעיל דיביאס ובוחר עוד 15 שורות, מעתיק, מדביק לוורד. ובשלב זה וורד בוחר 6 מילים האחרונות, ובודק אם לא זהים ל6 מילים שבזכרון.
3. אם המילים לא זהים חוזר לשלב 2, אם זהים אז מבטל פעולה אחרונה (undo paste) ומפעיל דיביאס, מקש page down, וחוזר לשלב 2.

ציטוט מהמאקרו:
קוד:
For Each myTask In Tasks
      If InStr(myTask.Name, "התקליטור") > 0 Then
          myTask.Activate
      End If
  Next myTask
SendKeys "+({down 15}{end})", True

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה