התייעצות דרוש ייעוץ לאנשים שרוצים להגיע מירושלים לאחוזת פרידמן - אשדוד

• הוסף לסימניות
מיקומו של האולם מכונה 'אשדוד' לגמרי בטעות - והאמת היא שמדובר על מועצה אזורית באר טוביה, אי שם הרחק ממקום יישוב.
אוי כמה פעמים יצא לי לתקן אנשים שהתקשרו אלי בתור אשדודית בשביל "עד הלום"
זה ממש לא אשדוד! ובתור אשדודית יותר נח לי להגיע לחתונה בבני ברק או ירושלים מאשר לחתונה בעד הלום...

אין הרבה אופציות, מה שאני יודעת זה פשוט לרדת בקו 450/451 בשד' ירושלים ומשם קו 150.
אני בטוחה שיש עוד קוים אבל אני לא יודעת עליהם, בכל אופן יורדים בצומת עד הלום ומשם מתקדמים ברגל. (היה פה מישהו שאמר שזה לוקח רבע שעה, לדעתי זה פחות)

• הוסף לסימניות
אגב, נראה לי באמת שרכבת הכי קובה ויעילה,
מכיון שהיא הכי קרובה לאולם, וכמו שכתבתי מקודם יש מסלול מיוחד להליכה רגלית
ומקסימום אם רוצים לחסוך את ההליכה, ניתן להעזר במונית בכמה שקלים בודדים...

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי- אחי התחתן שם, והמשפחה הגיעה מכל הארץ (חיפה, ירושלים, נתניה ועוד) ופשוט סכמנו עם נהגי האוטובוסים לעבור ליד תחנת הרכבת ולאסוף את הממתינים. כמובן שדברנו לפני כן על סביבות שעה מסויימת כדי שלא כל אוטובוס יעשה את הסיבובון.
אז אם יש לך קשר טוב (וקרוב) עם בעלי השמחה- נסי לבקש מהם.

• הוסף לסימניות
יוצא מרובע ג', במסלול קו 450 , מאזור השעה 6.5 בערב
ואיך אני יודעת שזה הוא?
כל כמה זמן? חזור?
אשמח לעוד פרטים!
(עוצר גם בזמורה? זה 4 דקות מאחוזת פרידמן אבל...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בד''כ המחותנים מפרסמים בעיתון יום יומיים קודם על הזמנים
זה משהו שהמחותנים מזמינים?
עדיין עוד לא הצלחתי לאחוז מה זה בדיוק.
יש לי מחר חתונה בזמורה,
יש מישהו שאפשר לברר איתו?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מדובר על משפחה ירושלמית נחמדה שהוזמנה לחתונה באחוזת פרידמן.
כן. גם אנחנו משפחה ירושלמית נחמדה למדי, שמחתנת באחוזת פרידמן בקרוב.
(לא, אין לי את החוצפה לכתוב 'להוותנו', כי מה יותר נפלא ומשמח מלהשיא ילד נוסף, ב"ה? למרות שהחלום לחתן ב'גוטניק' יאלץ להגנז לעת עתה..)
אני ממש מרגישה צורך להתנצל בפני האורחים היקרים שלנו, על שיאלצו להגרר לחור הזה כדי להשתתף בשמחה.
על כל פנים, קיבלתי את זה מהמחותנים, כדי לכתוב בהזמנות:
קו מידע להסעות לאולם: 079-5557559
היה בדעתי להתקשר למספר כדי לבדוק מה מציעים שם, ועדיין לא הספקתי.
תנסו, ואולי תחכימו במשהו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ואיך אני יודעת שזה הוא?
כל כמה זמן? חזור?
אשמח לעוד פרטים!
(עוצר גם בזמורה? זה 4 דקות מאחוזת פרידמן אבל...)
זה אוטובוס מיוחד לחתונות
רשום על האוטובום שלט
יש אותו כל חצי שעה או שעה, ניתן להתעדכן במס' הטלפון שהעלו מקודם.
נראה לי שעוצר גם בזמורה

• הוסף לסימניות
זה אוטובוס מיוחד לחתונות
רשום על האוטובום שלט
יש אותו כל חצי שעה או שעה, ניתן להתעדכן במס' הטלפון שהעלו מקודם.
נראה לי שעוצר גם בזמורה
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
רק תבדקי מה מצב ההפגנות בצומת עד הלום היום.
בשבוע שעבר זה היה רחוק מלהיות נחמד למי שהיה אמור להשתתף שם :(
אם יש צפי הייתי ממליצה לצאת עכשיו

• הוסף לסימניות
קודם כל, לחתונה של יום שני, האוטובוסים מתחילים ב6. ויש כל רבע שעה אוטובוס משום שיש 3 שמחות אשדודיות במתחם.
אם אתם באים מירושלים, הכי מומלץ לרדת בתחנה הראשונה ולהזמין מונית. כשמגיעים לשמחה מתוסרקים ואלגנטיים ונוסעים בתחבורה ציבורית, זה כבר לא קל (כן היה ממקום לשבת, לא היה מקום, בחילה ועוד כל מיני...) לא הייתי מוסיפה עוד קושי של תחבורה פנימית.
קחי בחשבון שהאוטובוס מתחיל ברובע ג' כשהוא יגיע לרובע ח' הוא עלול להיות עמוס לגמרי.

מספרי מוניות באשדוד: 6162*
וכן:9191*

ויש עוד נהגים פרטיים שאפשר לסכם איתם מראש שימתין לכם ויקח.
זה יהיה הרבה יותר זול מטנדר בקו ירושלים - אשדוד.

גם כאשדודית, אני מעדיפה להתארגן עם כמה חברות ולקחת מונית לשם מאשר לחכות לאוטובוס המאסף.
ואגב, ביום שלישי הנורא והפקוק כולנו צעדנו לשם רגלית. 40 דקות בערך.
כך שגם זו אופציה...

בשמחות אצל כולנו בע"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה