התייעצות דרוש ייעוץ לאנשים שרוצים להגיע מירושלים לאחוזת פרידמן - אשדוד

• הוסף לסימניות
בתור אשדודית..
בד"כ משפחות המחותנים "משכירים" אוטובוסים.
זמני ותדירות האוטובוסים הם לפי הזמנת המשפחה.
בד"כ זה מפורסם בעיתון של אותו שבוע. אם את רוצה שאבדוק לך, תכתבי לי באיזה יום החתונה ואיזה משפחה.
בכל אופן, הדרך הקלה, והבטוחה יותר
היא ליסוע בקו 450 לרדת לא בתחנה הראשונה ולא באחרונה.
לדעתי המומלץ הוא לרדת באמצע (אזור רח' יהודה הנשיא)
ומשם לעלות באוטובוסים הפרטיים שהמשפחה הוציאה, מגיעים עד לפתח האולם. (כמעט..)
חזור כנ"ל תבררו מתי האוטובוס האחרון שארגנו. כי לאחר מכן, אין שום דרך להגיע לאזורים החרדיים. רק מוניות.

• הוסף לסימניות
יש תחבורה ציבורית מאשדוד כמעט מכל תחנה שבה תרדו מ450\451
הכי פשוט...
התדירות גבוהה.
איזה תחבורה ציבורית יש בדיוק???
רק מה שהמשפחה מארגנת...
תחבורה מטעם חברות האוטובוסים - עדיין אין כזה בנמצא.

• הוסף לסימניות
מה שאמרתי,
יש תחבורה סדירה לאולם שעוברת דרך תחנות הקו של 450
מה לא ברור?
כן אבל לא בתחנות שבהן הם ירדו- אלא בדיוק בצד השני של הכביש.
התחנות הן בתחנות האיסוף של 450 ולא של הפיזור.
והתחבורה היא לא כל כך ציבורית אלא מה שהמשפחות מארגנות...

• הוסף לסימניות
@Ruty Kepler מזל טוב על קידומך לתפקיד מנהלת!!

ולעניינך,
גם אני חשבתי שהפיל גדול, אבל כשהייתי לאחרונה בחתונה באשדוד וכל העסק (הלוך בתח"צ,10 גק' בחתונה וחזור בפרטי) לקח לי 3 שעות ראיתי שהפיל לא כ"כ נורא....
לאשדוד הלכתי ברגל לקו 450 ירדתי ב'בעל הנס' עברתי כביש, חיכיתי 5 דק' והיה לי אוטובוס של אחוזת פרידמן עד האולם.
ממש לא נורא.
בהצלחה ושמחות תמיד.

• הוסף לסימניות
אני ממש מרגישה צורך להתנצל בפני האורחים היקרים שלנו, על שיאלצו להגרר לחור הזה כדי להשתתף בשמחה.
מזל טוב!

ורק עוד מילה קטנה
גוטניק בשביל האשדודים הוא לא פחות חור :)
רק שהם סובלים אותו בדממה...

• הוסף לסימניות
מזל טוב!

ורק עוד מילה קטנה
גוטניק בשביל האשדודים הוא לא פחות חור :)
רק שהם סובלים אותו בדממה...

פחות, פחות חור...
לגוטניק יורדים בכניסה לעיר.
כל האוטובוסים הפנימיים ברחוב גבעת שאול מגיעים תוך 5 דקות לאולם או למרכז שטנר הצמוד אליו.

בכלל הייתי שוקלת לעשות חילופי אוכלוסיות, כל המשפחות מירושלים ילכו לגוטניק, כל המשפחות מאשדוד ילכו לפרידמן, בלי להתעסק בקטנות של מי מתחתן איפה. העיקר אוכלים שניצל, רוקדים ושמחים.
המשפחה שלי פחות התלהבה מהרעיון :(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בכלל הייתי שוקלת לעשות חילופי אוכלוסיות, כל המשפחות מירושלים ילכו לגוטניק, כל המשפחות מאשדוד ילכו לפרידמן, בלי להתעסק בקטנות של מי מתחתן איפה. העיקר אוכלים שניצל, רוקדים ושמחים.
אני זוכר שלפי הרבה שנים דובר אגד הציע, שבמקום שיהיו נסיעות מירושלים לבני ברק ולהיפך, בערבי חגים של עומס.
הירושלמים יארחו את הירושלמים והבני ברקים את הבני ברקים.

• הוסף לסימניות
אז כירושלמית שהיו לה כבר כמה וכמה כחתונות ב"אחוזת פרידמן"
הכי קל ומהיר ויעיל-
לנסוע עם ה-450 . לרדת באיזושהי תחנה (ותסלחו לי שאני לא מתחילה לזכור איזו תחנה)
לקחת מונית או שתיים.
נסעתי בשעות שש וחצי עד שבע (עם המוניות)
הגענו לפני החופה.

• הוסף לסימניות
רותי
ביום שני יוצא אוטובוס מיוחד מרובע ח' (זה אומר שאת יורדת בתחנה ראשונה של 450, ויש מקום באוטובוס)
בשעה 6:10

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אז כירושלמית שהיו לה כבר כמה וכמה כחתונות ב"אחוזת פרידמן"
הכי קל ומהיר ויעיל-
לנסוע עם ה-450 . לרדת באיזושהי תחנה (ותסלחו לי שאני לא מתחילה לזכור איזו תחנה)
לקחת מונית או שתיים.
נסעתי בשעות שש וחצי עד שבע (עם המוניות)
הגענו לפני החופה.

450 של איזו שעה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם כך, אפשר כבר לנסוע ברכבת של 5, ולהגיע רעננים ומרוצים לצומת עד הלום, לא?
אם הרכבת קרובה יותר, כנראה שנכון.
מאיתנו זה דרש עוד נסיעה פנימית - שאחריה אני מאמינה שכבר היינו מרוטים
(ובאחת הנסיעות- למרות שהנסיעה היתה מהירה וחלקה- אחד הילדים הקיא על החליפה החדשה והמכובדת ועל אמא שלו שכמעט ... והגענו ממש דומים לרעננים)

• הוסף לסימניות
את המילה 'להוותם' לא אהבת?
האמת שאין לי מושג מה זה, אבל הרב מאיר ליהמן תמיד כתב כך כשלמישהו נודע משהו עצוב. ('נודע ליעקב, להוותו, כי העסקה נכשלה').
הוה היא אסון, צער של משבר. "כי הוא יצילך מפח יקוש מדבר הוות".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה