אני ישאל את זה פשוט. למה לא לבד????אשמח לקבל מידע על יועץ המתמחה בביצוע גרירת משכנתא בעת מכירת דירה וקניית דירה אחרת.
תודה מראש!
הוא כתב שיש לו גם מכירה תוכ"ד..אני ישאל את זה פשוט. למה לא לבד????
אלא אם אתה לחוץ מאוד בזמנים. כי בגרירה חוץ ממהירות אין תועלת ביועץ.
לכן שאלתי אם יש עניין של לחץ זמן. אם יש לחץ. בהחלט יש לזה תועלתהוא כתב שיש לו גם מכירה תוכ"ד..
וגרירה ללקוח יכולה להיות סיוט מתמשך.. הבנק שונא לגרור, ועלול לדחות את הבקשה בשלל תירוצים.
מניסיון אישי ושל לקוחות, זה לא רק הזמן - זה על גבול הסיוט להתנהל עם זה.לכן שאלתי אם יש עניין של לחץ זמן. אם יש לחץ. בהחלט יש לזה תועלת
אכן בעיקר בגלל הזמנים.אני ישאל את זה פשוט. למה לא לבד????
בדרך כלל יש ליידע את הבנק איזה מסלולים פורעים.משהוא יש לו נסיון בגרירה מה עושים אם תוך כדי תהליך גרירה חלקית הקונה העביר כסף לפרוע גם את החלק הנגרר אבל הבנק עדיין לא פרע את המשכנתא מה עושים?
מה לגבי גרירה של לווה. ולא של נכס.אני ישאל את זה פשוט. למה לא לבד????
אין אף אחד שיודע ?מה לגבי גרירה של לווה. ולא של נכס.
לדוגמה - קנו דירה לבן. והיות שלא היו לו הכנסות באותה שעה, אז הבנק דרש שהאבא יהיה הלווה והבן יהיה הערב. [היפוך לווים]. כעת אני רוצה להחזיר המצב לקדמותו שהבן יהיה הלווה.
גם זה ניתן לעשות לבד ?
והאם שוה לעשות זאת דרך יועץ ?
וכמה בערך אמור לעלות. [המשכנתא בטפחות 1.3 מליון].
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים