דרוש להיום צלם/מת סטילס לרבע שעה

• הוסף לסימניות
מחפש צלם/צלמת סטילס היום בערב (מוצאי ראש חודש שבט) בבני ברק.

משך הזמן - כ-15 דקות בשעה 20:15.

אזור - צמוד למתחם אוסם.

סוג הארוע - חתונה (ארוע משפחתי מצומצם מאוד בבית פרטי).

הציוד הנחוץ - קיים במקום (מצלמת DSLR, פלאשים וכד').

הכישרון הנדרש - צילום בלבד.

אופציה חלופית - צלם וידיאו, כנ"ל.

המחיר - 100 ש"ח.

האם מישהו פנוי?

תשובות בשעות הבוקר לנייד - 052-7141996.

המון תודה !!!

• הוסף לסימניות
אין כזה דבר "רבע שעה" - באירועים מהסוג הזה, הזמן הנדרש הוא לפחות שעה.
אני ממליץ לקחת את זה - רק במידה ואתם פותחים שעון ברגע שנכנסים למקום, וסוגרים אותו ברגע שיוצאים.
400 ש"ח לשעה, זה נחמד. (בלי לסחוב ציוד)
100 ש"ח לשעה, זה לא ממש נחמד - (כיוון תאורה, מדידה, כל מה שנדרש מצלם לפני שהוא מתחיל לצלם, כולל לשלוח ילד לקנות בטרייה למשדר, או לחפש כבל סינק בכל רחבי הציוד הבלתי מוכר לו..)

• הוסף לסימניות
רבע שעה זה משפט של לקוח לא משפט של צלם.

אישית,הייתי עושה לך את זה גם בחינם מבחינת הכרת הטוב על העבודה המשותפת שלנו מדי פעם:) כי אני גרה קרוב לאוסם,אבל ב8 ורבע אני כבר בדרך להיכלי מלכות.

• הוסף לסימניות
סליחה על הפלישה,
לפי הכותרת היה נראה שצריך צלם מת
ר"ל
שמים את הלוכסן בין המ' לת' ולא פעמיים מ'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1931192:
100 ש"ח לשעה, זה לא ממש נחמד - (כיוון תאורה, מדידה, כל מה שנדרש מצלם לפני שהוא מתחיל לצלם, כולל לשלוח ילד לקנות בטרייה למשדר, או לחפש כבל סינק בכל רחבי הציוד הבלתי מוכר לו..)
אני הייתי שם.............
זו היתה חתונה מרגשת עד דמעות. אני לא מצטערת לרגע על היציאה שלי לשם. כן, זה היה מול הבית שלי, (טיפה שמאלה,) אבל לא זה העניין.
קקטוס, סתם שתדע שיש אנשים מאורגנים. היה פלאש מוכן, משדר מוטען , מקלט כנ''ל, בטריות רזרביות מוטענות, מרכך, הכל חיכה לי בצד-מאורגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1932499:
אני הייתי שם.............
זו היתה חתונה מרגשת עד דמעות. אני לא מצטערת לרגע על היציאה שלי לשם. כן, זה היה מול הבית שלי, (טיפה שמאלה,) אבל לא זה העניין.
קקטוס, סתם שתדע שיש אנשים מאורגנים. היה פלאש מוכן, משדר מוטען , מקלט כנ''ל, בטריות רזרביות מוטענות, מרכך, הכל חיכה לי בצד-מאורגן.
וצילומית, איך שאני מכירה אותך, לו היית שם, היית מסכימה לשלם לו את....................

ועדיין כנראה שזה לקח יותר מרבע שעה.
וגם אם לא זה מקרה חריג ביותר. והפנצ'ר הכי קטן היה בקלות גורם לזה שזה יהיה יותר מרבע שעה וגם יותר מחצי שעה.
ובמקרה את גרה מול אבל אם היית צריכה לנסוע לשם ומשם אין שום משמעות אם זה דקה צילום או שעה עדיין הנסיעות לוקחות זמן.
צלם שיוצא מהבית בשביל 100 ש"ח כנראה ייצא מהבית עוד הרבה פעמים בשביל הסכום הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tadmit;1932529:
ועדיין כנראה שזה לקח יותר מרבע שעה.
וגם אם לא זה מקרה חריג ביותר. והפנצ'ר הכי קטן היה בקלות גורם לזה שזה יהיה יותר מרבע שעה וגם יותר מחצי שעה.
ובמקרה את גרה מול אבל אם היית צריכה לנסוע לשם ומשם אין שום משמעות אם זה דקה צילום או שעה עדיין הנסיעות לוקחות זמן.

ראשית, יעקב עדכן אותי בכתובת מדויקת, וידעתי שזה ממש כאן.
שנית, כשהוא תאם איתי והסביר לי את הסיפור שמאחורי החתונה הזו, מיד ידעתי שאני אבוא מכל מקום, לכל הזמן שיצטרכו אותי. במקרה נפל לי על יום לא מוצלח- היתה לי עוד חתונה שיצאתי ממנה, חזרתי לאזור הבית לצלם, ושבתי לאזור החתונות.
הגעתי עוד לפני הזמן, והודעתי להם שאני לשרותם. כן, עוד הספקתי להוסיף לכלה תמונות עם מכרות, חברות וכו'. ולאחר רבע שעה ממתי שנקבע, אמרתי ליעקב שאשאר עוד כל זמן שצריך את שרותי במקום-וכך עשיתי, וממש לא הרגשתי מנוצלת.
צלמים יקרים!
מאד מעריכים את עבודתכם הקשה,

אבל כסף-הוא לא הכל בחיים!!!!!!!!!!!!
אני לא עובדת כך, אבל תמיד יש יוצא דופן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1932787:
ראשית, יעקב עדכן אותי בכתובת מדויקת, וידעתי שזה ממש כאן.
שנית, כשהוא תאם איתי והסביר לי את הסיפור שמאחורי החתונה הזו, מיד ידעתי שאני אבוא מכל מקום, לכל הזמן שיצטרכו אותי. במקרה נפל לי על יום לא מוצלח- היתה לי עוד חתונה שיצאתי ממנה, חזרתי לאזור הבית לצלם.
הגעתי עוד לפני הזמן, והודעתי להם שאני לשרותם. כן, עוד הספקתי להוסיף לכלה תמונות עם מכרות, חברות וכו'. ולאחר רבע שעה ממתי בנקבע, אמרתי להם שאשר עוד כל זמן שצריך את שרותי במקום-וכך עשיתי.
צלמים יקרים!
מאד מעריכים את עבודתכם הקשה,
אבל כסף-הוא לא הכל בחיים!!!!!!!!!!!!

את מתארת כאן מקרה צדקה ונדבה- אשריך ושתמיד תשמחי כלות.
האשכול הציע את זה כהצעת עבודה סטנדרטית.

חשוב שתגדירי לעצמך מול מה את עומדת:עבודה או התנדבות
אלא אם כן את רק רוצה לעבוד בהתנדבות כל הזמן

• הוסף לסימניות
לפי פותח האשכול מדובר בהצעת עבודה בתמורה ל100 שקלים חדשים
הייתי מעדיפה לתת שרות בחינם מאשר להתעסק עם לקוח בשביל 100 ש"ח
והוא הרגיש שקנה אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1932793:
את מתארת כאן מקרה צדקה ונדבה- אשריך ושתמיד תשמחי כלות.
האשכול הציע את זה כהצעת עבודה סטנדרטית.

חשוב שתגדירי לעצמך מול מה את עומדת:עבודה או התנדבות
אלא אם כן את רק רוצה לעבוד בהתנדבות כל הזמן

נכתב ע"י רותי ה;1932803:
לפי פותח האשכול מדובר בהצעת עבודה בתמורה ל100 שקלים חדשים
הייתי מעדיפה לתת שרות בחינם מאשר להתעסק עם לקוח בשביל 100 ש"ח
והוא הרגיש שקנה אותי

הוא ביקש ממישהי שנמצאת מילא באזור, ולא אכפת לה להרויח ברבע שעה-עשרים דקות 100 ₪. אל תשכחנה שזוהי משכורת ל-4 שעות עבודה לרוב האנשים-ואם אני מילא בבית, ולצאת לרבע שעה זה לא נורא-אז למה לא? בכיף......
אני מתנדבת-בתחומים שלי.
כאן, לאחר ששמעתי את פרטי המקרה-הודעתי מיד שאני לשרותם, ובשמחה...
והם לא הרגישו שקנו אותי, אלא הודו כל הזמן, והיו מאד עדינים ומנומסים.

• הוסף לסימניות
למה הבנת שאני לא מסכימה ?
כתבתי במפורש שאני מחויבת בשעה הזו לצלם אחר,אם הוא היה מבקש אותי לשעה קודם הוא היה מקבל,ובדיוק את זה כתבתי ומאד ברור.וגם שבחינם הסכמתי,גם את זה כתבתי.
אז מה את צועקת עלי? כי התנדבת?כי הלכתי לעבודה?

• הוסף לסימניות
:D

• הוסף לסימניות
לא דיברתי על ניצול
דיברתי בסך הכל על כדאיות כלכלית
אני בהחלט לוקח לעיתים אירועים בזול, ואפילו נשאר קצת יותר זמן מהמצופה, כדי שהלקוח ירגיש טוב יותר.
אני לא חושב שזה נכון כלכלית, זה פשוט נובע אצלי משיקולים שונים, למשל- סוג צילום שאני רוצה יותר להתנסות בו, אני אקח אירוע בזול, אעבוד על עריכה ועל טלפונים מול הלקוח, ובסופו של דבר זה נקרא שעבדתי בחינם - לי זה לא ממש מפריע, כי יש לי מטרה ישירה במה שאני עושה.
אם המטרה היא להרוויח כסף, אז אני לא ממליץ על סוג העבודה הזה.
(אם הייתי מצלם אירוע בתקציב כל כך נמוך, סביר להניח שלא הייתי לוקח על זה תשלום בכלל)
ומבחינה מקצועית, אני לא ממליץ לאף אחד לבוא לאירוע על סמך הבטחות שיש ציוד מלא במקום, אלא אם כן זה צלם שאתם מכירים והוא מכיר את הדרישות שלכם, ואתם יכולים לסמוך עליו בעינים עצומות. (ציוד מלא בעיני צלם אחד, זה יכול להיות אפס ציוד בעיני צלם אחר.)

• הוסף לסימניות
בד''כ המטרה של כולנו היא להרויח כסף ולהתפרנס בכבוד.
כאן הוא מבקש-בואו, צלמו ולכו. בלי עריכה וטלפונים וכו', צילום לשמו. כן, התנאים במקום לא היו משהו, הייתי מעדיפה אולם נורמלי.
וציוד-כמעט ולא התעסקתי מול עוד צלמים, אבל יש מה ללמוד ממנו על סדר וארגון...

• הוסף לסימניות
סורי דיצה, אבל את טועה בגדול.
אם היו מבקשים מבנ"א מצווה/חסד/תרומה.
הוא היה נותן, ובשמחה.
20 ש"ח לשעה שמקבלת שכירה, זה ממש לא 20 ש"ח שמקבלת עצמאית.
כי לעצמאית את מורידה: רואה חשבון,חשמל,שיווק ופרסום, ציוד,לימודים והרשימה עוד ענקית.
אז להשוות את המחירים ככה - זה ממש ממש ממש לא נכון ולא מקצועי.
אני לא אחת שכותבת באותיות ענקיות וסימני קריאה (אלא אם כן מישו מת לידי, פשוט זה נותן תחושה של צעקות..) אבל לו הייתי, הייתי כותבת לך עכשיו שאת צריכה ייעוץ עסקי וד-ח-ו-ף! עד שלא תעשי את זה, את תמשיכי לקבל בקשות כמו "תצלמי, ואז אני אראה אם אני רוצה את התמונות..." משפט שאף אחד כמעט לא יעיז להגיד. את צריכה להבין מה גורם/נותן לגיטימציה לאנשים להגיד את זה...

בהצלחה גדולה.

• הוסף לסימניות
יוווווו איזה חפירה

מתאים לכם לעבוד במחיר הזה?
קחו את העבודה

לא מתאים לכם?
אל תקחו אותה

למה כל שרשור כזה חייב להפוך לשרשורפלצת צדקני ומעייף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;1932991:
יוווווו איזה חפירה

מתאים לכם לעבוד במחיר הזה?
קחו את העבודה

לא מתאים לכם?
אל תקחו אותה

למה כל שרשור כזה חייב להפוך לשרשורפלצת צדקני ומעייף?
תשובה של מנהל:)

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את "השרשורפלצת"..
כדאי להחליף את זה במקום השם המשעמם סל מיחזור

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את "השרשורפלצת"..
כדאי להחליף את זה במקום השם המשעמם סל מיחזור

• הוסף לסימניות
"שתי דברים הם אין סופיים. היקום והטיפשות האנושית. ובקשר לראשון אינני בטוח.....:D" (אלברט איינשטיין)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה