נכתב ע"י RacheliM;1933206:דיצה, (רק תסבירי לי מה הקשר דיצה ?)
נכתב ע"י רותי ה;1933258:גילי,
מה קשור המצב המשפחתי?
לא רואה פה חוסר כבוד עצמי.נכתב ע"י רותי ה;1933258:קצת כבוד עצמי!
נכתב ע"י RacheliM;1933206:דיצה, (רק תסבירי לי מה הקשר דיצה ?)
את חייבת להתחיל להשתמש במקש אנטר כי אישית רק ממבט על התגובה שלך חטפתי סחרחורת.
חוסר כבוד עצמי היה קשור להודעה שנערכה פה: http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1933194&postcount=20נכתב ע"י דוד דנברג;1933281:לא רואה פה חוסר כבוד עצמי.
נכתב ע"י דיצה;1933244:מה בעיה בניק שלי?
נכתב ע"י דיצה;1933293:RacheliM התקשקש לך על ה-N, יש שם פס מיותר.
נכתב ע"י RacheliM;1933374:החותמת שלך זה גילי אז איך נהיה דיצה...סתם תהיתי בקול...
בורחת מפה מהר.
נכתב ע"י דיצה;1933403:קוראים לך ניימן, לא? אז רק ציינתי שהתקשקש לך...
ובקשר לניק שלי, לא עלה על דעתי שכשאשלים פרטים, יתנוסס שמי המלא כך בגדול, אז אחד הניקים הצדיקים שינה לי למה שביקשתי.
נכתב ע"י יעל א;1933409:הסבר:הM זה האות הראשונה של השם נעורים של רחלי
נכתב ע"י דיצה;1933403:ובקשר לניק שלי, לא עלה על דעתי שכשאשלים פרטים, יתנוסס שמי המלא כך בגדול, אז אחד הניקים הצדיקים שינה לי למה שביקשתי.
נכתב ע"י דיצה;1933419:כן, אני יודעת. הספקתי לחפור בפורום רבות...
ובקשר אליך, יעלי'לושקה, קראתי הודעה מרתקת שלך על כינוייך האישיים, ולמה את לא מוכנה שיקראו לך מותק.
לפני שאתן רבות, אל תשכחנה שהכל נשאר לזיכרון עולם...
כן, אבל זה שם פרטי.נכתב ע"י sarigold5;1933466:אבל מתחת לשם הניק יש תמונה עם הלוגו שלך, ובחתימה כתוב גילה, אז מה הרווחת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים