דרוש להיום צלם/מת סטילס לרבע שעה

• הוסף לסימניות
:)
נכתב ע"י tadmit;1932529:
ועדיין כנראה שזה לקח יותר מרבע שעה.
וגם אם לא זה מקרה חריג ביותר. והפנצ'ר הכי קטן היה בקלות גורם לזה שזה יהיה יותר מרבע שעה וגם יותר מחצי שעה.
צלם שיוצא מהבית בשביל 100 ש"ח כנראה ייצא מהבית עוד הרבה פעמים בשביל הסכום הזה.

כן, ואם זה לקח חצי שעה, אז מה?
אני לא התרגשתי, הגעתי עם נכונות ליותר זמן, למרות שבסוף החליטו להתפלל מעריב לפני החופה. אבל יעקב, ששילם לי הבוקר, הביא שטר של 200 ₪. כרציתי להביא עודף אמר לי-"סיכמנו 100 על רבע שעה, אני משלם כמו שאני אומר."

יש לכם עוד מה ללמוד על יושר של אנשים.

אני התלהבתי................:):):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1935112:
:)

יש לכם עוד מה ללמוד על יושר של אנשים.

אני התלהבתי................:):):)
???
את יודעת שיש כאן צלמים שמתעסקים עם לקוחות כבר 10 שנים, ויותר?

גילה, אין לי ענין להתווכח איתך
אבל בכל זאת- פספסת נקודה חשובה:

הבנאדם היה בסדר וזה מקסים! אבל-
הוא גם היה יכול להיות לא...

וכאן החברה' מנסים לעזור לך להבין, מנסיונם,שצריך לשקול ולהזהר- ממי שמנסה לקנות אותך בזול. הוא עשוי להיות נחמד וישר אבל בד"כ יעשה לך ת'מוות.
אז גילה-תעשי עם זה מה שמתאים לך.... רק חבל שאת מרגישה מותקפת. כי את לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1935144:
???
QUOTE]

זה מה שאני מנסה, להחזיר להם את האמון בצלם אנוש.

• הוסף לסימניות
PHP:
נכתב ע"י דיצה;1935147:
נכתב ע"י יעל א;1935144:
???
QUOTE]

זה מה שאני מנסה, להחזיר להם את האמון בצלם אנוש.

בגלל שהיהלך נסיון מוצלח?
גילה התעייפתי להבין אותך.

• הוסף לסימניות
חפרתם, עבור לנושא הבא...
זה לא אישי כלפיך יעל, אבל די, אין עניין להעמיק יותר.
בא לך לפתוח אשכול עם תמונות מטריפות כמו שאת יודעת לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;1935171:
חפרתם, עבור לנושא הבא...
זה לא אישי כלפיך יעל, אבל די, אין עניין להעמיק יותר.
בא לך לפתוח אשכול עם תמונות מטריפות כמו שאת יודעת לעשות?

אני לא אעלה היןם- אבל בהחלט מזמינה אותך לעשות את זה. אבל רק תמונות מטריפות בבקשה....;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1935180:
אני לא אעלה היום- אבל בהחלט מזמינה אותך לעשות את זה. אבל רק תמונות מטריפות בבקשה....;)

יש לי ילד מטריף, חתיך העולם, אבל התמונות בוצעו ממש בחושך ונראות מזעזע-עם מלא רעשים וכו'.
צריך גם לקרופ שם בכמויות-חגיגה של ממש, האיכות תרד לי למתחת לאדמה.
את רותי המניק כבר עייפתי הלילה, אז אם יש פה נכונו לעזור בעריכה-אעלה לכם אותו.
הן צולמו כך, כי אין מתי לצלם אותו-הוא חוזר בערב, וזה צולם בעשרה בטבת, קצת לפני העלטה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה