עזרה דרוש לקניה תיק חיקוי מותג חדש

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
אם יש לכם תיק צד/יד, חדש לגמרי, חיקוי מותג או סתם תיק יפה במיוחד,
שיכול להתאים למתנה,
עולה עד 120 ש"ח
בגודל טוב, איכותי,
וזמין עד יום רביעי-
אשמח שתכתבו כאן, ותעזרו לי מאד!!
אין לי זמן להזמין מאלי...
תודה!

• הוסף לסימניות
אמור להגיע לי תיק בימים הקרובים
שחשבתי למכור 2022-01-20_234846.png

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי תיק קיפלינג הורססס מאליאקפרס
חדש!!!לא השתמשתי בכלל!!!!!
אני רוצה למכור אותו בגלל שהגודל לא מתאים לי ללימודים...
תמונות ופרטים נוספים במייל:
ts0583294563:)gmail.com

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם את/ה רוצה בדווקא משהו שנראה כמו מותג, אפשר לקנות בשוק רמלה-לוד זה שוק שמסתובב בארץ. ביום שישי הוא בראש העין, ביום שני בירושלים, ואני לא יודע איפה עוד ובאיזה ימים, שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי תיק קיפלינג הורססס מאליאקפרס
חדש!!!לא השתמשתי בכלל!!!!!
אני רוצה למכור אותו בגלל שהגודל לא מתאים לי ללימודים...
תמונות ופרטים נוספים במייל:
ts0583294563:)gmail.com
יש אפשרות שתעלי לכאן תמונה?
מה הגודל בערך? (קטן יותר מלימודים?)
ומאיפה בארץ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש הסגנון שאני מחפשת,
רק צריכה את זה למתנה ביום רביעי- ככה שאני די לחוצה בזמן.
אם יגיע עד אז אשמח שתצטטי אותי.
כמה הוא עולה ומאיפה בארץ?
אני מאשדוד
עם יגיע עד רביעי יעדכן אותך

• הוסף לסימניות
מקפיצה למשמרת מוצ"ש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה