כללי דרוש לתיקון תמונה...

• הוסף לסימניות
שלום , יש לי לקוח שמחפש מישהו שיוכל לסדר לו תמונה ישנה
החלק התחתון של התמונה מטושטש מאוד! והרוס.. - זו תמונה של פנים..
האם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה?
והאם יש באמת תוכנה שמסדרת דברים כאלו?

• הוסף לסימניות
תלוי מאד באיזה רמה התמונה. בדרך כלל זה רק עבודה בפוטושופ. הוא יוכל לשלוח לי תמונה באישי ואומר לו אם זה אפשרי.עד כמה קרוב זה יהמה אם בכלל ואת המחיר כמובן.

• הוסף לסימניות
שלום , יש לי לקוח שמחפש מישהו שיוכל לסדר לו תמונה ישנה
החלק התחתון של התמונה מטושטש מאוד! והרוס.. - זו תמונה של פנים..
האם יש מישהו שיודע איך לעשות את זה?
והאם יש באמת תוכנה שמסדרת דברים כאלו?

אוכל לנסות.
בעבר עשיתי זאת לסבי וסבתי- תמונה של חתונתם!

כמובן שצריך לראות את התמונה קודם.
אפשר לשלוח לי למייל- 8402055 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
אשמח לנסות לעזור
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה ... אני מצרפת כאן את התמונה ..
לא להבהל.. אבל האמת שאני נסתי בפוטושופ ולא הצלחתי ..
כי חסר ממש תווים, ביקשתי ממנו תמונה של מישהו שדומה כדי לנסות להשלים את התווים
אבל זה לא היה דומה למקור...

קבצים מצורפים

• סבא אליהו תמונה מקורית - Copy.jpg
    סבא אליהו תמונה מקורית - Copy.jpg
    KB 430.2 · צפיות: 82
  • הוסף לסימניות
בס"ד

פעם פעם היה פה בפרוג מישהו שהעלה דברים כאלה שהוא עושה...

לא זוכרת מי...

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לתת למישהו לצייר את הפרוטרט שלו ולשלב עם עבודה בפוטושופ.
אם הוא אלוף,
זה עלול להיות יותר מדויק...

• הוסף לסימניות
רעיון. ואני חשבתי שזה תמונה של מישהו מההיסטוריה...

• הוסף לסימניות
אם יש לך תמונה אחרת שמראה את תווי הפנים היה אפשר לעשות משהו..אחרת תמיד אפשר לתקן אבל זה לא יהיה זהה למקור , בפרט שהחלק המטושטש הוא איזור הפה..ממש כולו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה