דרוש מידע דרוש מהדק (שדכן סיכות) לחוברות A5

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות שדכן שיכול להדק חוברות A5 (דפי A4 מקופלים פעם אחת), בינתיים מצאתי רק שדכנים שיכולים להדק כמות נמוכה של גיליונות, או שדכנים בעלות מטורפת* של מאות ש''ח. אני מחפש משהו שיכול להדק הרבה גיליונות בעלות סמלית וממוצעת.
שדכן לחוברות זה אומר שדכן שאפשר להכניס אליו את הדפים לעומק (זרוע ארוכה או סיבוב 360).

*הסיבה שאני אומר עלות מטורפת בגלל שמחבדיקה והכירות אני רואה שאפשר להשיג כל מיני שדכנים במחירים של כמה שקלים בודדים בלבד, והשדכן הזה בגלל שהוא שדכן עיסקי (וכנראה גם שבגלל שפחות מייצרים אותו), הוא נוסק למחירים של עד 700 ש"ח ויותר, ולדעתי הפער העצום הזה לא היה רצוי.

• הוסף לסימניות
*הסיבה שאני אומר עלות מטורפת בגלל שמחבדיקה והכירות אני רואה שאפשר להשיג כל מיני שדכנים במחירים של כמה שקלים בודדים בלבד, והשדכן הזה בגלל שהוא שדכן עיסקי (וכנראה גם שבגלל שפחות מייצרים אותו), הוא נוסק למחירים של עד 700 ש"ח ויותר, ולדעתי הפער העצום הזה לא היה רצוי.
גישה לא נכונה
אתה צריך כלי עבודה - לכלי עבודה יש מחיר
אף אחד לא קונה שדכן כזה הבייתה
תנסה לעבוד עם כלי עבודה שעולה ושווה שקלים בודדים..
רק עצבים ועגמת נפש
זה הכל, איכות המתכת, הקפיץ, מוליך הסיכה, לשונית הפלדה שיורדת על הסיכה
ולאיכות ש מחיר

• הוסף לסימניות
יש צדק בגישה שלך, אבל יש גם שדכנים עסקיים במאה ש"ח, שגם מתאימים לחלק מהתנאים הנ''ל, ורק שדכנים העומדים בכל הדרישה עולים כזה סכום שזה פי כמה, והפער לא רצוי, למרות שכשיש פחות צרכנים זה מתייקר, אבל זה בדיוק דבר שיש להצטער עליו, גם אם הוא מוכרח.
אני אישית גם לא צריך כלי עבודה אלא מה שיעבוד מידי פעם פחות או יותר, וגם אין לי כסף להשקיע במשהו איכותי.

• הוסף לסימניות
רבותי אני מסכים שאפשר להוסיף כסף, אבל יש בזה רמות. נניח לבן שלי למלאכות בכתיבה אני קונה שדכן בשבע ש''ח. למשרד הייתי קונה אולי פי שלוש מחיר. ולצרכים מיוחדים הייתי קונה פי עשר. אבל לא פי מאה. תנסו להשוות את זה למוצרים אחרים. הפער כאן הוא לא מצוי.

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית היא, אני ינסה להסביר יותר:
יש שדכנים עסקיים מצויינים בכל הסוגים במחירים סבירים של 100-250 ש"ח, שזה יקר אבל סביר, אבל רק שדכן עם התפריט הספיצי שאני מחפש הוא בסכום גדול מאוד של ש"ח, בערך 450-750 ש"ח, וזו בעיה לכשלעצמה.
בקיצור היוקר העיקרי של המוצר הוא לא בגלל שהוא עיסקי וחזק, כי כאלה יש ברבע מהמחיר הזה, שהם גם עיסקיים וחזקים, היוקר העיקרי של המוצר הוא במפרט הספציפי שאני מחפש. ועל זה אני פונה כאן.
(שדכן - הכונה למהדק סיכות)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות שדכן שיכול להדק חוברות A5 (דפי A4 מקופלים פעם אחת), בינתיים מצאתי רק שדכנים שיכולים להדק כמות נמוכה של גיליונות, או שדכנים בעלות מטורפת*
בקיצור, אתה לא מחפש שדכנים של חצי חצי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למרות שיש שם הרבה מוצרים, אך לצורך שלי צריך 2 תנאים במפרט, 1. עומק לפחות כ15 ס''מ, 2. יכולת לשלוט על כמות גדולה של דפים.
לא ראיתי שם משהו שעונה לזה פחות מאזור חמש מאות ש''ח.

• הוסף לסימניות
כמה דפים אתה רוצה להדק?
ברור שכלי עבודה מקצועיים הם רמה אחרת של מחירים גם אם לא מובן בעיני מה יש במכשיר שעולה עד כדי כך יקר.
למשל מכשיר לכריכת ספירלות חשמלי, הוא סה"כ מסוגל לחורר לא הרבה דפים ועולה כמו מכונת כביסה...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כמה דפים אתה רוצה להדק?
ברור שכלי עבודה מקצועיים הם רמה אחרת של מחירים גם אם לא מובן בעיני מה יש במכשיר שעולה עד כדי כך יקר.
למשל מכשיר לכריכת ספירלות חשמלי, הוא סה"כ מסוגל לחורר לא הרבה דפים ועולה כמו מכונת כביסה...
אני מחפש להדק נניח 100-200 דפים או לכה''פ קרוב לכך.
יש גם מהדקים שיכולים לעשות את זה במחירים מאוד נמוכים יחסית, בהפרש מאוד משמעותי, אבל לא בעומק 15 ס''מ, וזאת הבעיה העיקרית, שהשילוב של שני התנאים האלה, עומק וכמות גבוהה של גליונות, נוצר מחיר גבוה מאוד יותר מכמה שעולה בנפרד שני מהדקים שכל אחד מהם נושא את התנאי האחד (היינו אחד עמוק ואחד מהדק הרבה גליונות).

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה מתאים להדק חוברות
זה מתאים להידוק על קיר וכדומה

• הוסף לסימניות
כמה דפים אתה רוצה להדק?
יש כאן גם שאלה עקרונית למה לא מייצרים ברמה בסיסית את המהדק עם המפרט הזה, והאמת שזה לא ענייני שלי למה לא מייצרים, כי כנראה אין ביקוש, השאלה שלי בעצם, אם מישהו מכיר כן משהו זול במפרט הזה - שיידע אותי.

• הוסף לסימניות
יש כאן גם שאלה עקרונית למה לא מייצרים ברמה בסיסית את המהדק עם המפרט הזה, והאמת שזה לא ענייני שלי למה לא מייצרים, כי כנראה אין ביקוש, השאלה שלי בעצם, אם מישהו מכיר כן משהו זול במפרט הזה - שיידע אותי.
תחפש בקישור,
רק שתדע שכלי עבודה זה או/או
או מקצועי ויקר מאוד
או חיקוי סיני שנותן בעיקר עגמת נפש

• הוסף לסימניות
אני מחפש להדק נניח 100-200 דפים או לכה''פ קרוב לכך.
האמת בתור בית דפוס לא הבנתי איך אתה מהדק כל כך הרבה דפים + קיפול ידני לחוברת
100 דפים זה אומר חוברת של 400 עמודים
המקסימום שראיתי עד היום בהידוק סיכות (מרובע במכונה) 200 עמודים (50 דף) וגם זה לטעמי מדי עבה ועדיף כריכה בחום.

• הוסף לסימניות
לא דחוף לי דוקא 100-200 אבל הבעיה שמה שמצוי בשוק פחות מזה יש פער משמעותי, אולי אכן אסתפק בינתיים בשל 40.

• הוסף לסימניות
כבוד @נוכחות התקדם משהו בענין המהדק? שנים אני מסתבך עם אותה הבעיה.

יש לי מהדק עם שרוול ארוך, אך כמו שכתבת הבעיה שאפשר רק עד 25 דף. מה שהערת בעניין החוסר הגיון והפער המטורף, זה בהחלט נכון לדעתי.

תכלס' מה התחדש?

• הוסף לסימניות
לא דחוף לי דוקא 100-200 אבל הבעיה שמה שמצוי בשוק פחות מזה יש פער משמעותי, אולי אכן אסתפק בינתיים בשל 40.

אז מה לא טוב בזה?:

1695303131463.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה