דרוש מומחה לשרתים

• הוסף לסימניות
עבור פרויקט חשוב, דרוש מומחה לשרתים.
בפרט שרתי מייל.
נא ליצור קשר קשר באישי.

למומחים רציניים בלבד.

• הוסף לסימניות
צור קשר. אם רלוונטי אשתדל לעזור (פרטים בחתימה למטה)

• הוסף לסימניות
אם אתה לא סגור עדיין על חברת אחסון, אני יכול להמליץ לך על מישהו. שהוא מומחה מהשורה הראשנה, אבל לאחרונה הפסיק לקבל עבודות שמגיעות מבחוץ, ומטפל רק בלקוחות שלו (יש לו חברת אחסון - "אחסון לינוקס". וקוראים לו שוקי וקנין).
לפני קצת זמן גם חיפשתי מומחה לינוקס. פניתי אליו והוא אמר לי לחפש בקבוצת לינוקס (אבל ב"ה פייס סגור אצלי).
מה שעשיתי בסוף, לקחתי מישהו מחו"ל.

• הוסף לסימניות
עדיין לא סגור על חברת איחסון.
אך בעיקר מחפש מומחה לשרתים, שידע להפעיל את השירות שאני צריך.
אולי אתה? אתה עוסק בזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארמון;1753603:
עדיין לא סגור על חברת איחסון.
אך בעיקר מחפש מומחה לשרתים, שידע להפעיל את השירות שאני צריך.
אולי אתה? אתה עוסק בזה?

נו, אז תנסה את שוקי וקנין. מה הבעיה? כך ממנו איזה VPS, ואת הפעלת השירות הוא יעשה לך בחינם מן הסתם.
אני אישית לא עוסק עם התקנת שרתים. (בפרויקט אחד עשיתי את זה, זאת אומרת, חוץ מהפיתוח לקחת גם הקטע של IT. והגעתי למסקנא שזה תחום בפני עצמו, ועדיף לתת את זה למקצוען).

• הוסף לסימניות
יש לך את הפרטים שלו? או של מומחים נוספים?

• הוסף לסימניות
בתחום שרתים יש הרבה ענפים החל משרתים ייעודים על בסיס Linux עד לשרתי APP ייעודים. איזה תחום אתה צריך?

• הוסף לסימניות
תפנה לניק BRIS יוכל לעזור לך הרבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה