לימוד נהיגה דרוש מורת נהיגה באזור בני ברק רגועה זולה טובה,

• הוסף לסימניות
מחפשת מורת נהיגה באזור בני ברק זולה רגועה וטובה שכיף לנסוע איתה דחוף דחוף

• הוסף לסימניות
יש מישהי בשם רחלי
מהממת ממש וטובה
אין לי את המספר שלה עכשיו אבל אם את צריכה אני אבדוק מאוחר יותר.

• הוסף לסימניות
אשמח זה יעזור לי מאוד
כמה היא לוקחת רובם לוקחות 200 אני מחפשת בפחות אבל אם יש לך מישהי שהיא לוקחת 200 והיא טובה טובה אז אני אשמח גם

• הוסף לסימניות
לי יש המלצה לאחת טובה מאד וסבלנית מאד אבל יקרה, 200 לשיעור

• הוסף לסימניות
זה יעזור לי גם כן כולם לוקחות 200 ביררתי המון ולא מצאתי אפילו אחת שלוקחת פחות מ-200 לצערי מאוד רוצה בוא נראה אולי מפרוג יבוא הישועה😂😜

• הוסף לסימניות
כולן לוקחות 200 וכולן עם רשימות המתנה

• הוסף לסימניות
אני בררתי ושמעתי מכולן על סימה (190 שח לשיעור אבל שווה)
סבלנית ונותנת המון ביטחון, היא גם מאוד ותיקה.
את יוצאת אצלה נוהגת פצצה!!
לפעמים שווה לשלם יותר על כל שיעור ולעשות פחות שיעורים וטסט אחד.

• הוסף לסימניות
האמת שגם אני ביררתי על סימה וכבר על השיחה הראשונה הייתה הבנתי שהיא פצצה שומעים בשיחה הראשונה שהיא מקצועית

• הוסף לסימניות
היי הייתה לוקחת 190 יפה🫤 כי לי אמרה 200 והיא מתחילה היום ב-8:00
תודה,🥰 אשמח לעוד המלצות 🤪

• הוסף לסימניות
רשימות המתנה יש רק לרחלי לשבי דווקא עם רוב מי שדיברתי הם זמינות סימה פתוחה מהראשון לתשיעי

• הוסף לסימניות
תרשמי כאן מי זמינה

• הוסף לסימניות
מלי. מורה מקסימה ומקצועית. מכינה מושלם.. הרבה עוברות אצלה בטסט ראשון 053-622-2729

• הוסף לסימניות
אחרי הרבה בירורים כולם מתחילות ב-8:00 9 10
1. אני מחפשת מורת נהיגה שמתחילה בשש שבע בבוקר בבני ברק
2.אשמח לשמוע המלצות על שוש גולשטיין היא היחידה שאמרה לי שמתחילה ב-7:00

• הוסף לסימניות
אפשר את המספר של סימה ? מה המשפחה שלה ?
אני מחפשת מורה לא מלחיצה ושתדע להגיד הערות /הארות ברוגע.

לגבי שוש גולדשטיין אני אשמח לקבל את המספר שלה

• הוסף לסימניות
הי ממליצה על ליזי מהממת סבלנית ומשתדלת מאד לא למרוח
היא שונאת את המורות הצועקות ומאד חשוב לה יחס טוב לדעתי היא מעולה
הגעתי אליה דרך ביה"ס דרור חלוץ בזמנו היה לה גם רשימות המתנה לא יודעת מה מצבה כיום
הטלפון שלה הוא : 0445590690

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה