השקעות דרוש מחשבון השקעות מושלם

• הוסף לסימניות
שלום רב
לאחר חיפושים רבים ברחבי הרשת, טרם מצאתי מחשבון השקעות שמחשב את התמונה המלאה. אמנם מצאתי מחשבון שמאפשר להגדיר כמה נקודות יציאה שונות וזה מעולה עבור צרכים כמו מימון חתונות לילדים, אבל עדיין חסרה לי מאוד האפשרות לחלק את ההשקעה לשני שלבים:
שלב ראשון: עד לתחילת המשיכות עם תשואה גבוהה.
שלב שני: מרגע שמתחילים למשוך למשל בחתונה ראשונה עם תשואה שונה ונמוכה יותר.

ניסיתי למצוא מחשבון שמביא בחשבון את כל זה אך ללא הצלחה, לכן אבקש מכל המומחים אם מישהו נתקל בזה שיעיר את עיני, תודה

• הוסף לסימניות
שלום רב
לאחר חיפושים רבים ברחבי הרשת, טרם מצאתי מחשבון השקעות שמחשב את התמונה המלאה. אמנם מצאתי מחשבון שמאפשר להגדיר כמה נקודות יציאה שונות וזה מעולה עבור צרכים כמו מימון חתונות לילדים, אבל עדיין חסרה לי מאוד האפשרות לחלק את ההשקעה לשני שלבים:

ניסיתי למצוא מחשבון שמביא בחשבון את כל זה אך ללא הצלחה, לכן אבקש מכל המומחים אם מישהו נתקל בזה שיעיר את עיני, תודה
חשוב לך לחשב את זה
או חשוב לך שזה יהיה ויזואלי במחשבון אחד?

• הוסף לסימניות
שלום רב

אפשר קישור למחשבון שנותן אופציה לנקודות יציאה של חלק מהכסף?

• הוסף לסימניות
התמונה מאוד מורכבת,
כדי להציג הכל במחשבון אחד...

אני משתמשת הרבה באקסל של @השקעות R הון
חושבת שהוא מביא שם תמונה מאוד יפה וברורה.
לדעתי

• הוסף לסימניות
שלום רב

אם יש לך חישוב מסוים שאתה רוצה לחשב, בשמחה אוכל לבצע לך חישוב מפורט
ציין מה אתה רוצה לחשב ואבצע לך

• הוסף לסימניות
אם יש לך חישוב מסוים שאתה רוצה לחשב, בשמחה אוכל לבצע לך חישוב מפורט
ציין מה אתה רוצה לחשב ואבצע לך
אני רוצה להגיע לכל ילד לסכום של 160 אל"ש לחתונה.
אני מוכן להתחיל להפקיד מהיום סכום חודשי עד לעוד עשרים שנה, בהנחה שיש לי 12 ילדים, ובהנחה של 8 אחוז תשואה, וכעבור 17 שנה להעביר ל 5 אחוז תשואה.
כעבור 20 שנה מתיל המשיכות על סכום של 80 אל"ש לכל שנה.
זה בגדול התוכנית, השאלה אם זה ברור?

• הוסף לסימניות
אני מוכן להתחיל להפקיד מהיום סכום חודשי עד לעוד עשרים שנה, בהנחה שיש לי 12 ילדים, ובהנחה של 8 אחוז תשואה, וכעבור 17 שנה להעביר ל 5 אחוז תשואה.
כלומר
אתה מעוניין ב20 שנה חיסכון
ואז עוד 24 שנים של משיכת 80000 בשנה
ז"א אתה צריך בעוד 20 שנה 1103891 ש"ח
בריבית של 5%, ובמשיכות של80000 שח תגיע ל0 לאחר 24 שנות משיכה
כדי להגיע לסכום הזה בעוד 20 שנה לפי התשואות שנתת
אתה צריך להפריש בכל שנה 26130 ש"ח
אם תהפוך את זה לתשלומים חודשיים זה יהיה קצת פחות 26130/12
(כי חישבתי ריבית שנתית ותשלומים שנתיים בכל סוף שנה, ובתשלום חודשי אתה מתחיל לקבל תשואה על חלק מהכסף כבר מתחילת השנה )
כך שלדעתי הפקדה של כ2000 ש"ח תיתן לך מענה
חשוב: לא מתייחסת לנתונים שרשמת אם הם ריאליים , וקח בחשבון שלא התחשבתי בדמי ניהול והוצאות נוספות )

• הוסף לסימניות
עשיתי לך חישוב חודשי
השקעה של 2100 ש"ח לחודש , לפי התשואות שרשמת
תיתן לך בעוד 20 שנה אפשרות משיכה שנתית של 80000 ש למשל 24 שנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה