עזרה דרוש מחשב נייד להשאלה/השכרה לשעה בלבד, שיש בו תוכנת תג

• הוסף לסימניות
ערב טוב.

אני זקוקה למחשב נייד עם תוכנת תג, עבור בדיקה של כמה דברים קטנים בתוכנה הנ"ל.
אשמח מאוד אם מאן דהו יוכל להשאיל או להשכיר לי מחשב נייד שיש בו את התוכנה, למשך כשעה בלבד.
באזור בני ברק.

תודה תודה תודה!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה זה פלאג-אין בתג...
אני צריכה מחשב נייד שהתוכנה כבר פעילה בו.

• הוסף לסימניות
הפלאג-אין הוא מפתח עבור התוכנה בדמות דיסק אונקי.
בלי הפלאג-אין א"א להפעיל את התוכנה, גם היא כבר מותקנת על המחשב.

• הוסף לסימניות
אז ההוא שיעזור לי ויעשה עימי חסד, וישאיל/ישכיר לי, שיתן לי גם את הפלאג-אין ההוא...
אני פשוט צריכה לבדוק כמה דברים בתוכנה, ובשביל זה לא ארכוש אותה, אלא אתנסה על מישהו שכבר רכש אותה.

• הוסף לסימניות
אז ההוא שיעזור לי ויעשה עימי חסד, וישאיל/ישכיר לי, שיתן לי גם את הפלאג-אין ההוא...
אני פשוט צריכה לבדוק כמה דברים בתוכנה, ובשביל זה לא ארכוש אותה, אלא אתנסה על מישהו שכבר רכש אותה.
אולי פשוט תשאלי פה מה את רוצה לבדוק
יותר פשוט מאשר לבקש בהשאלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה