לא הצלחתי.אני חושב שעם VLC
הורדתי. איך משתמשים עם זה? לא הבנתי?
עם איזה תוכנה ?בעבר זה נפתח לי
יכול להיות אולי שצריך לשנות הגדרות בהעדפותלא הצלחתי.
רק להתקין ותו לאורדתי. איך משתמשים עם זה? לא הבנתי?
אני לא יודעת זה קובץ שקיבלתי ממצלמה נסתרת והחומר שם חשוב מאד.עם איזה תוכנה ?
יכול להיות אולי שצריך לשנות הגדרות בהעדפות
רק להתקין ותו לא
התקנתי, אני מפעילה בVLC וזה עובד, אבל לא רואים כלום. כאילו זה שמע.
למה הייתם צריכים לכתוב את זה ^אני לא יודעת זה קובץ שקיבלתי ממצלמה נסתרת והחומר שם חשוב מאד.
תשתמשי ב Media Player Classic שהותקן עם חבילת הקודקיםהתקנתי, אני מפעילה בVLC וזה עובד, אבל לא רואים כלום. כאילו זה שמע.
בעבר ראיתי את זה אבל אני לא יודעת מה קרה?
שלחתי תגובה באישילמה הייתם צריכים לכתוב את זה ^
עכשיו אני מתחיל כבר להתייסר ולהלקות את עצמי האם אני צריך/מותר לקחת חלק בזה
סתם אגב יש אפשרות לראות את המצלמות שיש בכותל חופשי-זה פתוח לכולם. (חפשו בגוגל מצלמות הכותל)מצלמות נסתרות ב@כותל? השם ישמור.
![]()
ניסיתי זה לא עבדתשתמשי ב Media Player Classic שהותקן עם חבילת הקודקים
רציני? אהבתי!סתם אגב יש אפשרות לראות את המצלמות שיש בכותל חופשי-זה פתוח לכולם. (חפשו בגוגל מצלמות הכותל)
לא עבד בכלל או שעבד רק שמע?ניסיתי זה לא עבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים