רכישת מחשב דרוש מידע בדחיפות בבקשה!!

• הוסף לסימניות
אני המור להחליט בין שני מחשבים
או
מחשב חדש
אי 3
דור 13
8 ג'גה רם
520 אס אס די

או
מחשב מחודש
אי 5
דור 8
8ג'גה רם
250 אס אס די

עיקר השימוש לכתיבה
לבר אילן וקבצים גדולים [בערך 300 עמוד וגם יותר]
ואולי גם אוצר החכמה

נשמח מאוד מאוד לקבל מידע בהקדם ממש מהמבינים בענין!!!

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד משנה מה הדגמים של המחשבים עצמם
לצורך העניין אם מדובר על מחשב V14 של לנובו מול T480 של לנובו טינקפד לענ"ד אין בכלל שאלה שעדיף את הטינקפד
מאוד משנה הסדרה כי אומנם נכון שמעבד I3 של מחשב חדש מדור 13 מול I5 מדור 8 מחשב משומש יעבוד יותר טוב
אבל ההבדל הוא עוד שנה שנתיים שעם ה V14 אתה בעצם כבר בלי מחשב וב T480 סיכויים טובים שיחזיק לך4 5 שנים קדימה בקלות

אבל אם שניהם של טינקפד אז אפילו אם ה I3 הוא מרמה נמוכה יותר כגון L והמחודש הוא T אז עדיף את החדש בפרט שבמחשבים העסקיים בדרך כלל יש 3 שנים אחריות

• הוסף לסימניות
כל עוד ולא כתבת דגמים אין כל כך איך לעזור לך
במידה ואני מבין שהראשון הוא ווסטרו או V14 וכו' והשני הוא מחשב עסקי
אז מבחינתי ודאי שהשני הוא המומלץ

גילוי נאות, אני מתעסק במחשבים מחודשים אבל יצא לי לטפל בהרבה מחשבים מהרמה הראשונה שכתבת, ו-לא מומלץ

• הוסף לסימניות
ויסטרו מאד שביר פלסטיקה עדינה מאד, לא לגעת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה