עזרה דרוש מידע בנושא יצור סחורה בסין

• הוסף לסימניות
אשמח לקבלת מידע בנושא
או אם ידוע לך על משהו שיכול לתת מידע בנושא
נא לשלו למייל: ZVIKIAD גימל....
תודה

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה @Tweenset מעבירה קורסים בנושא.
זה לא משהו שאפשר ללמוד על רגל אחת.
צריך לדעת עם מי לעבוד ואיך, אחרת אפשר ליפול, ובגדול...

• הוסף לסימניות
תודה על התיוג!
יש מידע בנושא בחתימה שלי...

• הוסף לסימניות
@Tweenset מעבירה בנושא יבוא ואני מחפשת בנושא יצור..
הבדל דק במילים אך משמעותי בתוכן..
ולכן משהו יודע על משהו שידע לתת מידע מלא ואמין
אשמח לשמוע
ZVIKIAD גימל... תודה

• הוסף לסימניות
@Tweenset מעבירה בנושא יבוא ואני מחפשת בנושא יצור..
הבדל דק במילים אך משמעותי בתוכן..
ולכן משהו יודע על משהו שידע לתת מידע מלא ואמין
אשמח לשמוע
ZVIKIAD גימל... תודה
איזה סוג יצור?
מוצר קיים עם דוגמא חדשה, או ממש יצור של מוצר שלא קיים כלל?
אם מדובר במוצר שקיים דומה לו, התוכן מתאים.
אם מדובר בייצור מוצר חדש מא' עד ת' - כרגע זה לא מתאים.

• הוסף לסימניות
שלום,
אני מחפשת משהי שמייצרת בסין
ותוכל לייצר בשבילי סוודרים,
לפרטים
TBS114466אין לכתוב כתובת מייל
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה