משתדל להיות טוב
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
יש למישהו מידע בקשר למרפסת תלויה כמה זה בטיחותי?
קיבלנו הצעת מחיר מסורגדור כמה הם באמת טובים?
קיבלנו הצעת מחיר מסורגדור כמה הם באמת טובים?
אם אני אגיד ש80% זה בטיחותי מספק אתכם?כמה זה בטיחותי?
יש לך המלצות על מישהו אחר?אם אני אגיד ש80% זה בטיחותי מספק אתכם?
סתם צוחקת. אין כמה. יש בטיחותי או לא.
עד לגבול מסויים ובלווי מהנדס זה בטיחותי לגמרי.
לא יודעת כלום על החברה. בעיקר מה שאתה צריך לראות זה את חתימת המהנדס על תכניות לביצוע (בחברות האלה בד"כ מעסיקים מהנדס מטעמם) ושהמרפסת שבונים לך היא לפי התכנית שאושרה.
לא. לא יצא לי להתעסק ישירות עם חברה כזו.יש לך המלצות על מישהו אחר?
אני מאוד רוצה אותם אבל השני שדיברתי איתו מלכלך עליהם והם עליו.לא. לא יצא לי להתעסק ישירות עם חברה כזו.
כן ראיתי מרפסת שנעשתה.
כל עוד יש מהנדס הכל בסדר.
בגדול זה משהו מורכב מדי בשביל לחפף איתו. ההגיון אומר שהחברה עובדת כשורה. רק תבקש לראות את הנתונים. זה נראה לי משהו בסיסי. זכותך וחובתך כלקוח.
לא זה הרבה יותר זולאם זה עוזר לך אני כן יכולה לאמר שמכירה מישהו שעשה בגדל של נגיד 1.20 על 2.50 (זה הערכה מאד גסה, הייתי שם פעם אחת לפני שנתיים) עלה 50 אלף שקל. (זה היה כמה ימים לפני סוכות בטח המחירים בתקופה הזו יקרים)
כן את זה הם הבטיחו לי ברורכאשר סוגרים על מחיר למרפסת כדאי לסכם ולבדוק על :
פתח לדלת ,דלת ,ריצפת בטון/ריצת ברזל, סוג מעקה ,גובה מעקה .
עמודים לצדדים, עמודים לגג,
וחשוב שמהנדס יגיע גם באמצע או בסוף העבודה כדאי לאשר .
בהצלחה
אתה צודק. המרפסת ההיא היתה מתקפלת. בטח זה מיקר בצורה משמעותית. אז לא רלונטי..לא זה הרבה יותר זול
גם אני מדבר על מתקפלתאתה צודק. המרפסת ההיא היתה מתקפלת. בטח זה מיקר בצורה משמעותית. אז לא רלונטי..
בסביבות 500 ש' לביקור חד פעמי.כמה עולה להביא מהנדס פרטי?
ואם זה שיבוא וגם יראה איך עושים ושהכול בסדר?בסביבות 500 ש' לביקור חד פעמי.
הוא אמין?באזור ירושלים?
מנחם שטיין 052-7688511
לגמרי.הוא אמין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים