סתם מתענינת,מניסיון, אם רוצים להכנס למעליות סטנדרטיות, לא ללכת על 3 אחד ליד השני, וגם רכבת זה בעייתי.
כך שלאחר בירור נרחב, הבחירה שלנו היתה עגלת שלישיה של ולקו בייבי (VALCO BABY), שהיא בעצם עגלת תאומים עם כיסא שמתחבר למעלה באמצע.
הכיסא הנוסף הוא ישיבה בלבד ולכן מגיל חצי שנה רק אפשרי, ולכן השתמשנו עגלת תאומים ויחיד עד גיל חצי שנה.(בדכ לא יוצאים כלכך הרבה בגיל הממש קטן, וגם אם כן - צריך יותר מאדם אחד לטפל ב3 פיצים.)
לא מוכרים אותה בארץ, לנו מישהו הביא מארה"ב, אבל בהחלט שיש אפשרות ליבא במשלוח - רק העלות מתייקרת מאד.
המוצר שאנחנו הזמנו נקרא valco baby tri mode duo x with joey seat
מזמינה עגלת תאומים, כיסא שלישי, ניילון להכל ביחד, וגגון לכיסא השלישי.
צפה בקובץ המצורף 1049745
נוח מאד, הכיסא ממוקם באמצע ולגובה, כך שאולי רבע מהשדה ראיה שלהם נחסם, וכן הגישה.סתם מתענינת,
זה נח לטפל בתינוקים מאחורה?
וכשהם גדלים, לא חוסם להם את הראיה?
תודה על ההסברנוח מאד, הכיסא ממוקם באמצע ולגובה, כך שאולי רבע מהשדה ראיה שלהם נחסם, וכן הגישה.
המינוס היחיד זה שכשהם גדלים (אני החזקתי עם עגלה לפחות עד גיל 3), ובגלל שהם שלושה הכי נוח לשים בעגלה ולא לתת יד - קשההה לדחוף כזה משקל, אבל זה כבר לא קשור לעגלה..
אפשר לקבל קישור?מניסיון, אם רוצים להכנס למעליות סטנדרטיות, לא ללכת על 3 אחד ליד השני, וגם רכבת זה בעייתי.
כך שלאחר בירור נרחב, הבחירה שלנו היתה עגלת שלישיה של ולקו בייבי (VALCO BABY), שהיא בעצם עגלת תאומים עם כיסא שמתחבר למעלה באמצע.
הכיסא הנוסף הוא ישיבה בלבד ולכן מגיל חצי שנה רק אפשרי, ולכן השתמשנו עגלת תאומים ויחיד עד גיל חצי שנה.(בדכ לא יוצאים כלכך הרבה בגיל הממש קטן, וגם אם כן - צריך יותר מאדם אחד לטפל ב3 פיצים.)
לא מוכרים אותה בארץ, לנו מישהו הביא מארה"ב, אבל בהחלט שיש אפשרות ליבא במשלוח - רק העלות מתייקרת מאד.
המוצר שאנחנו הזמנו נקרא valco baby tri mode duo x with joey seat
מזמינה עגלת תאומים, כיסא שלישי, ניילון להכל ביחד, וגגון לכיסא השלישי.
צפה בקובץ המצורף 1049745
איזה יש לך?אני הייתי ממליצה על תאומים+ אחד למעלה, לי יש תאומים, ועוד אחד למעלה לא היה משנה הרבה את המצב
אפשר רכבת אבל עם זה לא התנסיתי
אני בזמנו (לפני יותר מ5 שנים) הזמנתי בטלפון מחנות בארה"ב, אם תרצו יש לי כתובת מייל של זו שעזרה לי להזמין (נראה לי שדוברת עברית, הזמנתי דרך הטלפון)אפשר לקבל קישור?
valcobaby.com
valcobaby.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים