- הוסף לסימניות
@שרה זליקוביץ
הכי קל שתכתבי באיזו עיר
כך יוכלו לעזור בני אותה העיר, כי הדרישות משתנון בין העיריות.
אני מוסיפה שאני גרה בביתר עילית אם המידע רלוונטי.
@שרה זליקוביץ
הכי קל שתכתבי באיזו עיר
כך יוכלו לעזור בני אותה העיר, כי הדרישות משתנון בין העיריות.
אני מוסיפה שאני גרה בביתר עילית אם המידע רלוונטי.
עד 100 מטרומכיון שכן ההנחה היא עד 150 מטר
אז כנראה זה רק בירושלים, כי גם רק שם מבקשים סנכרון עם הביטוח לאומי (כמו שקראתי פה)י-ם למשל,
כך זה בירושלים.
בירושלים מבקשים טפסים מהביטוח הלאומי ובנוסף לכך תצהיר מעו"ד או דיין (שיש לו חותמת) למי שאינו עובד/ת.ארנונה מחויבת על דירה לפי גודלה. אם בעל הדירה בנה תוספת והעירייה יודעת (בניה עם היתר או שהתגלתה עבירת הבניה) גודל הדירה מתעדכן.
עיריות לא מפצלות יחידות דיור ולכן אם מדובר ביחידת דיור לא קיים חיוב ארנונה נפרד ולא ניתן לבקש עליה הנחה.
ביחידה חשוב לבדוק את סכום הארנונה שיבקש הבעלים אם הוא לא זכאי להנחה הסכום יהיה גבוה.
לעניין ההנחות לפי מבחן הכנסות: עד 6 נפשות המגוררות בדירה ההנחה עד 100 מ"ר, מ-7 נפשות הנחה עד 150 מ"ר.
בהנחה זאת כל רשות קובעת כללים איך היא מבצעת בדיקה להכנסות, אחת מבקשת דפי בנק, אחרת תצהיר אצל עו"ד ויש כאלה שמבקשים טופס מקומות מביטוח לאומי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים