דרוש מידע דרוש מידע-משאבות חלב

• הוסף לסימניות
מחפשת מידע עדכני על משאבת חלב חשמלית (מניסיון)
אשמח לשמוע מחירים (אם יש מחיר דרך הקופות-אני בלאומית)
אשמח לשמוע גם על משאבות מעלי אקספרס ודומיו.

חשוב לי במיוחד:
*משאבה עם תפוקה טובה, ששואבת כמות גדולה בזמן קצר יחסית.
*משאבה שמגיעה עם בקבוקים (ואפשר לקנות עוד בקבוקים) שמתחברים למשאבה-כך שחוסך את הצורך להעביר לשקית או לבקבוק כל פעם.
*מעדיפה משאבה נטענת, שלא חייבים לשבת צמוד לשקע.

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
יש היום מבחר גדול ולא כל מה שמתאים לאחת מתאים לשניה.
שימי לב שיש משאבות מתלבשות שבשאיבה לטווח ארוך מורידות את תפוקת החלב אם לא מחליפים להם שסתומים.
יש בביתר משהי מקסימה שהיא גם מדריכת הנקה שיש לה חנות למשאבות אם אופציה לבדוק התאמה והיא כמובן עוזרת בהתאמה.
בכל משאבה שאת קונה יש היום אפשרות בכמה עשרות שקלים לקנות מתאם להתאמה מקסימלית לגוף, מנסיון רב זה יכול לעלות את התפוקה ב50%

• הוסף לסימניות
freestyle flex- MEDELA דגם
חברה מאוד איכותית. שאיבה מצויינת. יש לה דגם לביש. המחיר לא זול- בערך 1800
אני שומעת יותר ויותר על משאבות מעלי ששואבות נחמד ואחרי תקופה פחות, ותפוקת החלב יורדת
וממש חבל
כ"כ הרבה משקיעים בשאיבה אז לפחות שהמשאבה תהיה טובה והתוצאה תהיה שווה את ההשקעה!

• הוסף לסימניות
freestyle flex- MEDELA דגם
חברה מאוד איכותית. שאיבה מצויינת. יש לה דגם לביש. המחיר לא זול- בערך 1800
אני שומעת יותר ויותר על משאבות מעלי ששואבות נחמד ואחרי תקופה פחות, ותפוקת החלב יורדת
וממש חבל
כ"כ הרבה משקיעים בשאיבה אז לפחות שהמשאבה תהיה טובה והתוצאה תהיה שווה את ההשקעה!
באמזון צרפת יוצא 1170 כולל משלוח עד הבית

באמזון ארה"ב יותר זול אבל אין משלוח לישראל:

• הוסף לסימניות
יש היום מבחר גדול ולא כל מה שמתאים לאחת מתאים לשניה.
שימי לב שיש משאבות מתלבשות שבשאיבה לטווח ארוך מורידות את תפוקת החלב אם לא מחליפים להם שסתומים.
יש בביתר משהי מקסימה שהיא גם מדריכת הנקה שיש לה חנות למשאבות אם אופציה לבדוק התאמה והיא כמובן עוזרת בהתאמה.
בכל משאבה שאת קונה יש היום אפשרות בכמה עשרות שקלים לקנות מתאם להתאמה מקסימלית לגוף, מנסיון רב זה יכול לעלות את התפוקה ב50%
זה טוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם על משאבות שמגיעות עם בקבוקים נוספים - כדי לחסוך את הצורך להעביר כל פעם לשקית שעלולה גם להתפוצץ...

• הוסף לסימניות
המשאבות הרבה פעמים מתחברות לבקבוקים הפשוטים
כך שאת קונה בכמה שקלים...

אפשר גם לקנות בבית החלמה קופסאות לאחסון חלב
בכמה שקלים...

• הוסף לסימניות
המשאבות הרבה פעמים מתחברות לבקבוקים הפשוטים
כך שאת קונה בכמה שקלים...
את יודעת על משאבות מסוימות שמתחברות לבקבוקים הפשוטים? (כי לא כל המשאבות מתחברות)
אפשר גם לקנות בבית החלמה קופסאות לאחסון חלב
בכמה שקלים...
אפשר, ועשיתי את זה (בעבר), אבל עדיין זה מסורבל להעביר כל פעם מהבקבוק לקופסה.

תודה!

• הוסף לסימניות
משאיבת חלב במחיר גמ"ח .
היום ראיתי את המשאיבה של גיסתי שעולה יקר מאד וזה כמעט אותו דבר ,לגיסתי יש את המשאיבה הזו מהילד הקודם והיא התבאסה ממש ,אחרי הנחה של מאוחדת שילמה בין 400-500 שח ופה את יכולה לקנות 10
אני אישית השתמשתי בה +אחיותי יום יום לעבודה היא חזקה וטובה
כ"כ פרקטית בלי חוטים וחלקים מיותרים ועשויה מסיליקון נעים,נטענת
בעמוד מבצעי מארזים אפשר למצוא גם ב35-40 שח
https://s.click.aliexpress.com/e/_oEVlOz4
ק.ש.
מי שגרה בביתר מוזמנת בשמחה לנסות אותה או להשאיל לתקופה יש לי גמח
כל מי שהתנסה במשאיבה הזו היה מרוצה וזה מתחבר לבקבוקים של אוונט ושל 'יש'
חבל להשקיע עשרות שקלים אני ממליצה לכן תנסו את זה קודם 0527148019 (מענה לנשים בלבד)
לצערי מנסיון גם פה באתר של גברים שמתקשרים לא מתאים לי לדבר על זה
יש לי גם משאיבות חיקוי ביאמבה (נצמדות)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שגרה בביתר מוזמנת בשמחה לנסות אותה או להשאיל לתקופה יש לי גמח
כל מי שהתנסה במשאיבה הזו היה מרוצה וזה מתחבר לבקבוקים של אוונט ושל 'יש'
מוזמנת להכניס את הגמח ברשימת הגמחים של מאמימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה