אתה יכול לפנות להנהלה בפנו אלינו בכותרת הירוקה או כאןנרשמתי לקורס, תשלום מראש של קרוב ל20,000 ש''ח, נאמר לי שמתחילים היום (25/12/25) בשעה 19:00 ולא קבלתי שום מייל עם קישור לזום או לו''ז מפורט
קרה לעוד מישהו? זה סטנדרט השירות?
לא קיבלת מייל מחיים?נרשמתי לקורס, תשלום מראש של קרוב ל20,000 ש''ח, נאמר לי שמתחילים היום (25/12/25) בשעה 19:00 ולא קבלתי שום מייל עם קישור לזום או לו''ז מפורט
כשאתה נרשם לקורס אמור להיפתח לך משתמש חדש או להתווסף לקיים שלך חגורת "בוגר/תלמיד פרוג". אין לך כזה.
ואתה גם אומר שלא קיבלת שום מייל? אישור רישום, ברוך הבא, קבלה על התשלום, משהו?
נשמע שהרישום לא בוצע...
נרשמתי לקורס, תשלום מראש של קרוב ל20,000 ש''ח, נאמר לי שמתחילים היום (25/12/25) בשעה 19:00 ולא קבלתי שום מייל עם קישור לזום או לו''ז מפורט
לא קיבלת מייל מחיים?
@הכלבויניק
מוזר ביותר, לא אופייני כלל.נרשמתי לקורס, תשלום מראש של קרוב ל20,000 ש''ח, נאמר לי שמתחילים היום (25/12/25) בשעה 19:00 ולא קבלתי שום מייל עם קישור לזום או לו''ז מפורט
טלפון שלהם 072-2160400לא, גם לא בספאם, אני יומיים חורש את המייל
טלפון שלהם 072-2160400
אמור להגיע מייל "ברוך הבא" שבו יש קישור ישיר לשיעור
וגם קישור ישיר לפורום הכיתתי
ככה בכל אופן זה היה אצלי לפני שנה בערך
כרגע עונים רק שירות הודעותטלפון שלהם 072-2160400
תשלח להם מייל למייל שכתוב או לוואצאפ שרשום בהודעהכרגע עונים רק שירות הודעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים