- הוסף לסימניות
בקשר לאיזה מקום?יודעת מבפנים שלא כל המטפלות הן בעלות תואר, בוודאי לא שני
כי אני יודעת גם ממקור מוסמך לגבי אחד מהם שכולם שם בעלי תואר שני.
בקשר לאיזה מקום?יודעת מבפנים שלא כל המטפלות הן בעלות תואר, בוודאי לא שני
לא אנקוב בשם מוסד מסויםבקשר לאיזה מקום?
כי אני יודעת גם ממקור מוסמך לגבי אחד מהם שכולם שם בעלי תואר שני.
אוקי.לא אנקוב בשם מוסד מסוים
אולי הייתי צריכה לציין מראש שלא מדובר על המכונים שהזכרתם
ממליצה לך מאד לשאול את הניקית @h&mמחפשת מישהי שמטפלת בפחדים בלילה לילדה בת 10
פסיכולוגית מטפלת רגשית cbt או משהו בסגנון
אבל רק המלצות מנסיון. כי אין לי לא כסף ולא זמן מיותר
תודה רבה וישר כח לכל העונים!!
מה הכונה?עד כמה שידוע לי ההכשרה שלה לא פורמלית והשיטה שלה יותר בקטע בסגנון אבחון ציורי ילדים.
(יכול להיות שזה לא מפריע לכם, למי שכן חשוב לו גם הקטע הזה)
זה נכון, אם כי הכל נותר מתועד ברשומות - למי שמפריע לו.
1. בקופות חולים ההמתנה מאד מאד ארוכה. [יכול להיות גם חצי שנה]
2. קופות החולים מחזיקות הרבה מטפלות שאינן מותאמות לציבור החרדי וד"ל, נתקלתי בעיני....
המלצה שלי -
תפני למכון חרדי מוכר כמו מג"'ן או למרחב. יש להם מכונים בביתר ובירושלים.
המעלה שלהם שהם בוררים את אנשי המקצוע שנכנסים אליהם. הם בוחרים אותם גם מבחינה מקצועית שיהיו מספר אחד. כולם שם בעלי תואר שני וגם שיתאימו למגזר החרדי ולרוב ההמתנה הרבה יותר קצרה.
המעלה של המכונים היא גם שיש דמות שמפקחת על המטפלים, מישהו שמבקר אותם מלמעלה דבר שאין בפרטי.
למג"ן וללמרחב יש גם הסכמים עם קופ"ח.
אני יודעת שבמג"ן בביתר יש מטפלת מיוחדת בדיוק למה שאת מחפשת. אם רלוונטי לך אתן את המספר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים