תמיד מומלץ להתייעץ עם הקופ"ח ולבדוק עם אילו חברות הם עובדים,אני אישית עשיתי ניתוח פלסטי לפני 7 שנים,
אחותי עשתה לפני פחות משנה,
איזה פרטים את רוצה לדעת?
איפה עשית?אני אישית עשיתי ניתוח פלסטי לפני 7 שנים,
אחותי עשתה לפני פחות משנה,
איזה פרטים את רוצה לדעת?
תודה רבה!אני עשיתי אצל רופא שכבר יצא לפנסיה ולא עובד יותר, בזמנו עלה לי 15000 ש"ח והיה לי החזר ממכבי של 50%.
אחותי עשתה אצל פרופסור מיכאל ויימן שהוא גם מומחה לא.א.ג, (לה היתה בעיה רפואית בתוך האף שהקשתה על הנשימה), עלה לה 20000 ש"ח.
מי שלא צריך רפואי ורק פלסטי זה הרבה פחות סביבות 8000-12000 ש"ח
תודה!עשיתי רפואי לא פלסטי.
ממה שחפרתי אז היטב....
אין דבר כזה ניתוח אף בלי הנושא הנשימתי. תמיד דואגים לנשימה לחלק הרפואי אם זה ליישר מחיצה ואם זה להקטין קונכיות האף.
עשיתי אישית אצל יוסף שם טוב מראשל"צ
יש את דנו ונוימן בהדסה
יש את מסקונה
ויש את קריכלי
ויש עוד....
שיהיה בהצלחה
תודה!
מה פירוש בלי הנושא הנשמתי?
אם אין בעיה בנשימה אין אפשרות לעשות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים