דרוש מידע דרוש מידע על עמותה להגשמת חלומות

• הוסף לסימניות
יש את האתר הזה, מאושר בנטפרי (לא ניסיתי):
יש שם הפקות המיועדות לנשים בלבד.

זה כלל לא אותו דבר, זה אתר של רכזות וכו....

• הוסף לסימניות
אין לי מושג ביוטיובים למיניהם...
כן יש לי מושג בנטיה טבעית של אנשים - לתת מעצמם. בפרט של אדם עם ''מצב נפשי רעוע''...

(אם את מצליחה - פצצה, אבל גם אם לא, יש עדיין מה לעשות בשביל לשמח אדם):
תני לה לפתוח אפי' קו משפחתי, של נשים, איזה קבוצת וואצפ. תחשבי על הכיוון הזה - לא רק על ללכת על אתרים ענקיים

כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
זה בעיה לנסות?
אני לא מצליחה להבין?
סליחה שאני כזאת בוטה אבל אם אתם נגד אז תעברו לאשכול אחר
אנחנו ננסה לפתח בצורה כשרה
גם אם לא יקראו לזה יוטיוב אז איזה שם כזה באידיש חזק..
וזה היה בצחוק עכשיו
למה ישר לפסול?
אנחנו מודעות למציאות שזה לא קל להקים אתר וצריך הרבה חשיבה ויכול לקחת לזה גם שנה אם לא יותר מזה
לפתח את העניין ולהוציא אותו לאור..
אבל להכשיל ממש לא ולכן זה לא יעשה מאחורי גבם של וועדת הסינון
אלה אולי גם בשיתוף פעולתם..
הרי ראינו שאם רוצים זה אפשרי להוציא יוטיוב כשר ומאושר...

וזה גם הסבר לכל ה- "כועסים " שלי...
מי שקיבל מתנה...
בתור בונת אתרים שמבינה קצת באינטרנט,
תרשי לי לומר שאי אפשר להקים כזה דבר שיהיה מוגן ברמה שיקבל כשרות,
אא"כ יש לך תקציב להקים פטלפורמת סינון כמו נטפרי.

• הוסף לסימניות
בתור בונת אתרים שמבינה קצת באינטרנט,
תרשי לי לומר שאי אפשר להקים כזה דבר שיהיה מוגן ברמה שיקבל כשרות,
אא"כ יש לך תקציב להקים פטלפורמת סינון כמו נטפרי.
דווקא אתר מרכז הבמה ואתר פידבק פתוחים גם לצפיה בוידיאו לאלו שיש להם סיסמה לשם.
הם עבדו על זה בדיוק בשביל המטרה הזו...
נכון שהם מיועדים לרכזות וכאלו
אבל זה אומר שאפשר למצוא פתרונות.
ויש גם רשימות תפוצה וכו' כפי שכבר כתבתי.

• הוסף לסימניות
דווקא אתר מרכז הבמה ואתר פידבק פתוחים גם לצפיה בוידיאו לאלו שיש להם סיסמה לשם.
הם עבדו על זה בדיוק בשביל המטרה הזו...
נכון שהם מיועדים לרכזות וכאלו
אבל זה אומר שאפשר למצוא פתרונות.
ויש גם רשימות תפוצה וכו' כפי שכבר כתבתי.
אפשר למצוא פתרון או דרך.
רק לא לחשוב שזה מוגן.

סיסמה, מערכת הגנה וסינון אנושי וכל מה שתרצו - לא מגן על חומר.
אין חיה כזו.
אולי זה מסנן את כמות המקרים הבעייתים, אבל לא מונע.

• הוסף לסימניות
אז יש לי רעיון איך להפוך את זה למוגן באמת, בסדר?
רק שאין לי מושג איך מפתחים דברים כאלה וברור שזה דורש הרבה משאבים.
אז אני אכתוב פה את הרעיון שלי ומי שמפתח אותו שייתן לי בבקשה אחוזים:)
הרעיון מתבסס על אופציה קיימת שהתנסיתי בה בעצמי, אבל הוא בכל אופן שונה ואסביר:
הכניסה לאתר המיועד תהיה עם מצלמה פתוחה. מה משמע? באתר יותקן רובוט שתפקידו לזהות תווי פנים נשיים (יש דבר כזה! יעיד הסינון של נטפרי שחסם לי אפילו בתמונות מצויירות את כל הנשים והותיר לי רק את הגברים לצפייה :mad: )
כשהוא מזהה משתמש רשום שכבר עבר את מבחן הקבלה, הוא מזהה גם את תווי פניו דרך המצלמה, כל זמן הגלישה באתר המצלמה פתוחה והרובוט בוחן שהיושבת לא התחלפה ביושב וכו' ברגע שיש התחלפות או שמאן דהוא מנסה לפרוץ את האתר הרובוט יחסום את כניסת המשתמש לאתר!!!
כתבתי שזה מתבסס על אופציה קיימת, ואסביר: אני נאלצתי לעבור ריאיון דיגיטלי... בשל הקורונה גם זה הפך להיות דיגיטלי... וגם מבחן ביצעתי מהבית... גם הריאיון וגם המבחן התקיימו דרך אתר שהשתמש במצלמת המחשב וצילמו אותי לאורך המבחן או הריאיון. הריאיון צולם ונשלח לאחראים לבדיקה והחלטה. המבחן צולם כדי לבחון שאיני נעזרת ואיני פותחת אתרים אחרים וכדומה... אז יש כזאת אופציה.
עכשיו תורכם, תפתחו את זה.... בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אז יש לי רעיון איך להפוך את זה למוגן באמת, בסדר?
רק שאין לי מושג איך מפתחים דברים כאלה וברור שזה דורש הרבה משאבים.
אז אני אכתוב פה את הרעיון שלי ומי שמפתח אותו שייתן לי בבקשה אחוזים:)
הרעיון מתבסס על אופציה קיימת שהתנסיתי בה בעצמי, אבל הוא בכל אופן שונה ואסביר:
הכניסה לאתר המיועד תהיה עם מצלמה פתוחה. מה משמע? באתר יותקן רובוט שתפקידו לזהות תווי פנים נשיים (יש דבר כזה! יעיד הסינון של נטפרי שחסם לי אפילו בתמונות מצויירות את כל הנשים והותיר לי רק את הגברים לצפייה :mad: )
כשהוא מזהה משתמש רשום שכבר עבר את מבחן הקבלה, הוא מזהה גם את תווי פניו דרך המצלמה, כל זמן הגלישה באתר המצלמה פתוחה והרובוט בוחן שהיושבת לא התחלפה ביושב וכו' ברגע שיש התחלפות או שמאן דהוא מנסה לפרוץ את האתר הרובוט יחסום את כניסת המשתמש לאתר!!!
כתבתי שזה מתבסס על אופציה קיימת, ואסביר: אני נאלצתי לעבור ריאיון דיגיטלי... בשל הקורונה גם זה הפך להיות דיגיטלי... וגם מבחן ביצעתי מהבית... גם הריאיון וגם המבחן התקיימו דרך אתר שהשתמש במצלמת המחשב וצילמו אותי לאורך המבחן או הריאיון. הריאיון צולם ונשלח לאחראים לבדיקה והחלטה. המבחן צולם כדי לבחון שאיני נעזרת ואיני פותחת אתרים אחרים וכדומה... אז יש כזאת אופציה.
עכשיו תורכם, תפתחו את זה.... בהצלחה!!!
תודה עזרת לי מאוד לקדם את הרעיון...

• תודה
Reactions: gyh
  • הוסף לסימניות
@מ.ל.ב. י
הרעיון הזה יניסה לצאת לפועל עם הפרצוף כועס שלכם ובלעדיו
מרגיז?
אז אמרתי אפשר לעבור לאשכול אחר
אנחנו מנסות להתגבש פה נשים שמעוניינות לפעול ולתת יד בעניין

• הוסף לסימניות
אם חלילה נשמע מדבריי זלזול - הרי הם כמחוקים ועומדים!
כוונתי הייתה להתבדח, לא יותר!
כולי מגבה את פועלכם, תמשיכו להפגיז תמיד! אל תפחדו מכלום!!
אשריכם ישראל!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נראה לי שביל דבר כזה צריך 'עמותה להגשמת חלום' ולא 'עמותה להגשמת חלומות'...
התוכנה: זיהוי פנים רציף, ים של תעבורה, ע"ע זום.
האבטחה: בכל זאת גישה למצלמה.
וכמובן: ים של תקציב.

• הוסף לסימניות
באיזה הקשר מסכת נשים?

התכוונתי לומר שאם המערכת תזהה רק פרצופי נשים - יתחיל לרוץ בציבור שלנו מסכת לגברים בדמות אישה, 'לעבוד' על המערכת....
אבל על בדיחות לא חוזרים פעמיים....

• הוסף לסימניות
על מה נחסם?
הגיבו לאנשים שנטלו על שכמם את העבודה לשמח ילדה, לא ספציפית לפותחת האשכול, רק לכל מי שרצה לעזור. והיו הרבה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדיוק זה מה שתהיתי למה בעצם חוסמים?
התכוונתי לומר שמעבר לכך שמעצבן שחוסמים אדם סתם - לא פלא שהמשכנו להגיב, כי האשכול התנהל הלאה עם אנשים שרוצים לעזור לילדה, לכן חלקתי על המשפט הבא:
מצחיק שכולנו ממשיכים להגיב (ודי להוציא כאן אמוציות) על אשכול שמי שפתח אותו נחסם אתמול.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת