• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל ההתכתבות...
אני עבדתי עד לפני חצי שנה בתחום הזה, (לא למדתי בפרוג), עבדתי באחת החברות המובילות בתחום, העבודה מהבית.
- אין מצב לעבוד בתחום הזה ללא אינטרנט עם גישה מלאה לפייסבוק, נקודה!!! (שלא יבלבלו לכם),
אני מתכוונת לתחום ספציפי שזה בוטים.

חבל שאת קובעת עובדות שאינן נכונות.
אני ב"ה מרצה לאוטומציות מתקדמות בקורס המוביל והמקיף ביותר שיש בישראל בחום זה.
אני גם אוטומטור עם נסיון של 5 שנים.
חד משמעית ניתן לעבוד בתחום הזה ללא אינטרנט עם גישה לפייסבוק. (גם בבוט רשמי, ניתן לעשות פעולה חד פעמית של אישור הבוט, ואחר כך כל ההתנהלות נעשית מחוץ לפייסבוק).
אם תרצי אשמח להדריך אותך. כיצד ובאילו מערכות.
בהצלחה רבה!
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
חבל שאת קובעת עובדות שאינן נכונות.
אני ב"ה מרצה לאוטומציות מתקדמות בקורס המוביל והמקיף ביותר שיש בישראל בחום זה.
אני גם אוטומטור עם נסיון של 5 שנים.
חד משמעית ניתן לעבוד בתחום הזה ללא אינטרנט עם גישה לפייסבוק. (גם בבוט רשמי, ניתן לעשות פעולה חד פעמית של אישור הבוט, ואחר כך כל ההתנהלות נעשית מחוץ לפייסבוק).
אם תרצי אשמח להדריך אותך. כיצד ובאילו מערכות.
בהצלחה רבה!
חיים דיקמן
מה עם הודעות תבנית, תשלום לפייסבוק, חסימת בוט שזה בעצם חסימת חשבון פייסבוק, חיבור בוט לפייסבוק ואינסטגם וגם טלגרם... (אני מדברת על תחום הבוטים)
אולי שאתה עצמאי זה יותר הגיוני, אבל שאתה עובד בחברה ומתנהל מול לקוחות אתה חשוף לכל החשבונות פייסבוק של הלקוחות. וזה חלק מהעבודה.

כותבת מניסיון

• הוסף לסימניות
ומה עם אימות חשבון פייסבוק, אולי זה לא מתבצע בכל החברות, אבל בחברה שעבדתי זה היה חלק מהחוזה מול הלקוח.

• הוסף לסימניות
אין מצב לעבוד בתחום הזה ללא אינטרנט עם גישה מלאה לפייסבוק, נקודה!!! (שלא יבלבלו לכם),
ספציפית זה לא מסכימה
עובדת בתחום ולא צריכה גישה בכלל לפייסבוק
כן צריכה ווטסאפ
לגבי נטפרי - די מסתדרת, לא הכי ממליצה אבל זה מאד תלוי באיזה נישה עובדים

• הוסף לסימניות
מה עם הודעות תבנית, תשלום לפייסבוק, חסימת בוט שזה בעצם חסימת חשבון פייסבוק, חיבור בוט לפייסבוק ואינסטגם וגם טלגרם... (אני מדברת על תחום הבוטים)
אולי שאתה עצמאי זה יותר הגיוני, אבל שאתה עובד בחברה ומתנהל מול לקוחות אתה חשוף לכל החשבונות פייסבוק של הלקוחות. וזה חלק מהעבודה.

כותבת מניסיון
קודם כל את מדברת על נישה מאד ספציפית של בוט ווטסאפ רשמי המשתמש ב cloude של מטא. כיום רוב רובם של הבוטים בווטסאפ שאנו רואים סביבנו אינם כאלו, משום שאין לבוט זה יכולת לכתוב בקבוצות, להעלות סטטוסים, לשלוח הודעות חדשות יזומות לאנשים ללא תבנית ועוד. (אגב, לדוגמא בקורס פרוג מדובר על שיעור אחד במהלך הקורס המתייחס לכך).
וחשוב להדגיש, שכיום ניתן לאחר חיבור ואישור חד פעמי להגיש את הבקשות באמצעות API ובאמצעות הפלטפורמות, לדוגמא בצ'אטרייס ניתן ליצור תבניות חדשות מבלי להתחבר לפייסבוק.

לסיכום:
1. רוב התחום אינו עוסק בבוטים לווטסאפ... גם עיסוק בווטסאפ רובם של הבוטים אינם רשמיים ואינם מצריכים חיבור לפייסבוק פרט לבוט רשמי של וווטסאפ הוא מקרה קצה, כמו למשל בוט של טלגרם או של מסנגג'ר... רוב הלקוחות כרגע מנסים להסתדר עם לא רשמי.
2. גם אותו מקרה קצה הנ"ל, מדובר על חיבור חד פעמי אותו ניתן לבקש מהלקוח לעשות עבורך (או להשתלט על המחשב שלו בכדי לבצע זאת חד פעמית, כי בכל מקרה זה צריך להיות מהחשבון שלו ולא של האוטומטור).

בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
קודם כל את מדברת על נישה מאד ספציפית של בוט ווטסאפ רשמי המשתמש ב cloude של מטא. כיום רוב רובם של הבוטים בווטסאפ שאנו רואים סביבנו אינם כאלו, משום שאין לבוט זה יכולת לכתוב בקבוצות, להעלות סטטוסים, לשלוח הודעות חדשות יזומות לאנשים ללא תבנית ועוד. (אגב, לדוגמא בקורס פרוג מדובר על שיעור אחד במהלך הקורס המתייחס לכך).
וחשוב להדגיש, שכיום ניתן לאחר חיבור ואישור חד פעמי להגיש את הבקשות באמצעות API ובאמצעות הפלטפורמות, לדוגמא בצ'אטרייס ניתן ליצור תבניות חדשות מבלי להתחבר לפייסבוק.

לסיכום:
1. רוב התחום אינו עוסק בבוטים לווטסאפ... גם עיסוק בווטסאפ רובם של הבוטים אינם רשמיים ואינם מצריכים חיבור לפייסבוק פרט לבוט רשמי של וווטסאפ הוא מקרה קצה, כמו למשל בוט של טלגרם או של מסנגג'ר... רוב הלקוחות כרגע מנסים להסתדר עם לא רשמי.
2. גם אותו מקרה קצה הנ"ל, מדובר על חיבור חד פעמי אותו ניתן לבקש מהלקוח לעשות עבורך (או להשתלט על המחשב שלו בכדי לבצע זאת חד פעמית, כי בכל מקרה זה צריך להיות מהחשבון שלו ולא של האוטומטור).

בהצלחה רבה
אין לי כוונה להיכנס לוויכוח – אני מציגה עובדות ברורות: בחברה שבה עבדתי יש אלפי לקוחות, וכולם משתמשים בבוט רשמי. חלקם אמנם התחילו עם בוט לא רשמי, אך בסופו של דבר עברו לבוט הרשמי.
חשוב להבין שהבוט לא משמש רק למענה בווטסאפ – הוא מתחבר גם לאוטומציות, למערכות CRM ולתהליכים נוספים בעסק. מדובר בכלי עבודה משמעותי שיכול לחסוך זמן, טעויות וכוח אדם.
כפי שציינתי באחת ההודעות – אם אתה עצמאי, יש לך אפשרות לנווט את הדרך ולמצוא פתרונות עוקפים. אבל אם אתה שכיר ועובד במסגרת משרדית, חשוב לקחת בחשבון שהשימוש בבוט הרשמי מצריך אינטרנט פתוח.

ולסיום – אני ממש ממליצה ללמוד את התחום הזה. זה מרתק, תחום שפותח את הראש, ויש בו תחושת שליטה כמו של מתכנת. כל פעם שמריצים אוטומציה ורואים את זה עובד – זו פשוט תחושת סיפוק אדירה.

• הוסף לסימניות
אין לי כוונה להיכנס לוויכוח – אני מציגה עובדות ברורות: בחברה שבה עבדתי יש אלפי לקוחות, וכולם משתמשים בבוט רשמי. חלקם אמנם התחילו עם בוט לא רשמי, אך בסופו של דבר עברו לבוט הרשמי.
חשוב להבין שהבוט לא משמש רק למענה בווטסאפ – הוא מתחבר גם לאוטומציות, למערכות CRM ולתהליכים נוספים בעסק. מדובר בכלי עבודה משמעותי שיכול לחסוך זמן, טעויות וכוח אדם.
כפי שציינתי באחת ההודעות – אם אתה עצמאי, יש לך אפשרות לנווט את הדרך ולמצוא פתרונות עוקפים. אבל אם אתה שכיר ועובד במסגרת משרדית, חשוב לקחת בחשבון שהשימוש בבוט הרשמי מצריך אינטרנט פתוח.

ולסיום – אני ממש ממליצה ללמוד את התחום הזה. זה מרתק, תחום שפותח את הראש, ויש בו תחושת שליטה כמו של מתכנת. כל פעם שמריצים אוטומציה ורואים את זה עובד – זו פשוט תחושת סיפוק אדירה.
אין לי כוונה להתווכח. אני לא חושב שאנחנו טוענים דברים הפוכים.
בפרוג ב"ה סיימו כבר 10 מחזורים של קורס אוטומציה ומיטב האוטומטורים המקצועיים בישראל הינם בוגרי פרוג ב"ה. נוכחות החרדים בקהילת אנשי האוטומציה היא מהגבוהה ביותר בעקבות כך.
יש בוגרים רבים שעובדים במקומות גם שאינם חרדים, לדוגמא באוריגמי, וכן בסוכנוית אוטומציות שונות.
רוב פעילותנו כאוטומטורים היא אינה בוטים בווטסאפ, אלא הרבה מעבר לכך, גם נישת הבוטים של ווטסאפ, בדרך כלל אינה רשמית (כן בעיקר מול CRM, תזכורות פרטניות, ועבודה שוטפת, כי לא מדובר במסות של הודעות תפוצה ואין שום טעם או צורך או סיכון לעשות ווטסאפ רשמי לכך),.
ברור שיש את החלק הזה של בוט בווטסאפ רשמי שהוא חשוב ושימושי למקרים רבים אך עבור מי שעובד נכון מדובר באירוע שניתן להתמודד איתו כפי שכתבתי לעיל היות ומדובר בהגדרות שהן די חד פעמיות של אישור המספר והכנת האפליקציה, כל המשך הפעילות כולל אישור תבניות ניתן לעשות מתוך המערכות הממומשקות.

בהצלחה
חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה עבור בחורה המתחילה את הקורס בפרוג.
איזה מחשב ניידמומלץ לקנות?
האם להוסיף עוד 500 שח ולקנות דור 14 או שמספיק דור 13?
האם המחשב חייב להיות כמו למחשב ללימוד גרפיקה עם התוכנות)
תודה

• הוסף לסימניות
אשמח לעזרה עבור בחורה המתחילה את הקורס בפרוג.
איזה מחשב ניידמומלץ לקנות?
האם להוסיף עוד 500 שח ולקנות דור 14 או שמספיק דור 13?
האם המחשב חייב להיות כמו למחשב ללימוד גרפיקה עם התוכנות)
תודה
אין צורך במחשב גרפי, כל התוכנות הם אונליין.
צריך אינטרנט חזק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה