WP Plugin דרוש מידע על שליחת פוסטים אחרונים אוטומטית מהאתר עם קובץ מצורף

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר תוסף שליחת פוסטים אחרונים אוטומטית עם קובץ מצורף?
זכיתי להכיר כמה תוספים בעבר, אך לא זכור לי אם יש משהו שעונה על 2 התנאים האלו יחד.
כלומר יש ממשקי דיוור ששולחים קובץ מצורף ולא ידוע לי שתומכים בשליחה אוטומטית של פוסטים אחרונים של וורדפרס
ויש תוספי/ ממשקי דיוור שעובדים עם וורדפרס ושולחים אוטומטית פוסטים אחרונים אך אינם מצרפים קובץ (לדוגמה MAILPOET, ELEMAILER, וכן מיילצ'ימפ עד הפעם האחרונה שהתעדכנתי לפני כמה שנים כמדומני גם היה ככה).
(אני אמנם יכול להקים מערכת כזו בZAPIER אבל זה קצת יקר ועדיף לי משהו זול יותר.)
מישהו נפגש עם תוסף כזה שעונה על שני התנאים?

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר תוסף שליחת פוסטים אחרונים אוטומטית עם קובץ מצורף?
זכיתי להכיר כמה תוספים בעבר, אך לא זכור לי אם יש משהו שעונה על 2 התנאים האלו יחד.
כלומר יש ממשקי דיוור ששולחים קובץ מצורף ולא ידוע לי שתומכים בשליחה אוטומטית של פוסטים אחרונים של וורדפרס
ויש תוספי/ ממשקי דיוור שעובדים עם וורדפרס ושולחים אוטומטית פוסטים אחרונים אך אינם מצרפים קובץ (לדוגמה MAILPOET, ELEMAILER, וכן מיילצ'ימפ עד הפעם האחרונה שהתעדכנתי לפני כמה שנים כמדומני גם היה ככה).
(אני אמנם יכול להקים מערכת כזו בZAPIER אבל זה קצת יקר ועדיף לי משהו זול יותר.)
מישהו נפגש עם תוסף כזה שעונה על שני התנאים?
האם מצאת משהו כזה? כי דרוש לי כעת כזה דבר.
MAILPOET לא נותן לשנות עיצוב של התצוגה של הפוסטים אחרונים.
וELEMAILER באופציה החינמית לא מאפשר כמעט כלום.

• הוסף לסימניות
אציין שאני צריך משהו חינמי, ואמנם הייתי מעדיף גם עם צירוף קובץ, אבל אם לא ימצא כזה, אז אסתפק בפוסטים אחרונים.

• הוסף לסימניות
ראיתי שבתוסף Newsletter יש כזו אופציה, אבל הוא מושך פוסטים אחרונים רק מהפוסטים הרגילים של האתר.
אבל אני צריך שהוא ימשוך מפוסטייפ חדש שעשיתי באמצעות ג'ט.
מישהו יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור?
כוונתי לתוסף הזה:
1743399979274.png

יש למישהו ניסיון איתו?

• הוסף לסימניות
בניוזלטר אפשר להכניס HTML מתוסף אחר
מכניסים את זה ברמת התבנית ומקשרים את הדואר לתבנית
ניזולטר אכן תומך בקובץ מצורף
יש לכם תמיכה טכנית

• הוסף לסימניות
בניוזלטר אפשר להכניס HTML מתוסף אחר
מכניסים את זה ברמת התבנית ומקשרים את הדואר לתבנית
ניזולטר אכן תומך בקובץ מצורף
יש לכם תמיכה טכנית
מה הפירוש להכניס HTML מתוסף אחר? שורטקוד של אלמנטור?
ניסיתי וזה לא מצליח.

ואם אפשר להפנות אותי לגבי מה שכתבתם 'מכניסים את זה ברמת התבנית'
איך בדיוק?

לגבי קובץ מצורף, יש שם כזה לחצן, אבל כאשר לוחצים עליו, זה כותב 'אנו לא תומכים בזה'.

אשמח לדעת איך עושים את כל הנ"ל.

• הוסף לסימניות
תשאיר לי מס' טלפון ואנסה להדריך.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך מייל. (אין לי גישה להודעות כרגע)

• הוסף לסימניות
כהמשך לשיחתנו זה התוסף המדובר

• הוסף לסימניות
אני העדפתי לעבוד עם זה:
בגלל המשתמשים הרבים שלו.
אבל מעניין שגם הוא לא מתוחזק. מעניין שהאתר שלהם לא מציג מחירים, ולא נותן כלל לרכוש את גירסת הפרימיום בפועל, אפילו שהוא משכנע לרכוש זאת. האתר שלהם ממש תקול, וגם לא נותן להירשם אליהם.

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח שהתוסף שציינת אפשרי לשלוח קובץ מצורף.

• הוסף לסימניות
למה לא לשלוח באמצעות תוכנת דיוור שמתמחה בשליחת קבצים מצורפים?

• הוסף לסימניות
הצורך הוא שזה יסתנכרן עם הפוסטים האחרונים באתר. אבל למעשה יש תוסף שעושה את זה. וכנ״ל. ואני משתמש איתו כבר שנים. (יתכן שהשימוש הראשוני להתאמת התבנית יצטרך ידע טכני).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה